Politiet rykket ut til stedet ved 12.30-tiden. Krimteknikere jobber på stedet. I tillegg søkes det med hund i området rundt huset, ifølge avisa Hadeland. Politiet avhører også naboer i boligområdet Gruafeltet.

Det er ikke kjent hva kvinnen døde av. Vestoppland politidistrikt varsler en pressekonferanse om dødsfallet torsdag morgen, og vil i dag ikke si så mye mer enn at de etterforsker et mistenkelig dødsfall.

— Vi har per nå ingen mistenkt eller siktet i saken. Vi foretar tekniske undersøkelser med bistand fra Kripos, og vi foretar rundspørringer i området. Vi har blant annet tatt en runde med taxisentral, NSB og busselskap for å sjekke om de har observert noe utenom det vanlige, forteller politiadvokat Mari Lauritzen Hasle i Vestoppland politidistrikt.

Både kvinnen og familien hennes har adresse i Lunner kommune, og rådmann Tore Molstad Andresen sier at kommunen har opprettet er kriseteam.

— Dette står til rådighet for politiet og avdødes familie i den grad de ønsker det, sier han til NTB.

En mann står oppført i telefonkatalogen på adressen der kvinnen ble funnet.

Politiet ønsker tips om mistenkelige hendelser i Grua-området onsdag formiddag eller ettermiddag på telefonnummer 61151579.