Øygard må nå belage seg på å måtte forklare seg om meldingene som handler om relasjonen mellom ham og jenten, skriver VG.

— Det kommer flere tekstmeldinger som omhandler forholdet mellom de to, men de viktigste meldingene er foreholdt Øygard, sier statsadvokat Thorbjørn Klundseter til avisen.

Til sammen har Kripos undersøkt seks mobiltelefoner i saken. Klundseter varslet før ankesaken startet at det ikke var sikkert at ytterligere tre telefoner ble ferdig undersøkt. Mandag legger Klundseter trolig siste rest av mobilbeviser fram, skriver avisen.

Øygards forsvarer Mette Yvonne Larsen sier hun er kjent med de nye mobilbevisene, og sier de er sentrale for begge parter i saken.

— Det er snakk om noen som er sentrale for begge parter i saken, SMS-er som er sentrale for aktoratet og SMS-er som vi er opptatt av, sier Larsen til avisen.

Rune Øygard ble 17. desember i fjor dømt til fire års fengsel for seksuell omgang med en mindreårig jente. Han anket saken på stedet og ankesaken startet i Eidsivating lagmannsrett på Hamar mandag 22. april. (©NTB)