Tengs-siktede blir ikke løslatt

Gulating lagmannsrett forkastet fengslingsanken. Mannen i 50-årene som er siktet i Birgitte Tengs-saken, blir dermed ikke løslatt, melder Stavanger Aftenblad.

Stian Kristensen, en av siktedes forsvarere, forteller Aftenbladet at hans klient er skuffet, men var forberedt på utfallet.
  • NTB
Publisert Publisert

Mannen ble 3. september varetektsfengslet i fire uker. Sør-Rogaland tingrett var enig i fare for bevisforspillelse ved løslatelse.

Stiller seg uforstående

50-åringen anket kjennelsen til Gulating lagmannsrett, men denne er forkastet, skriver Stavanger Aftenblad onsdag ettermiddag. Dermed blir siktede holdt i varetekt fram til 1. oktober.

Siktede nekter for å ha noe å gjøre med Tengs-drapet. Mannen er også mistenkt for drapet på Tina Jørgensen. Han stiller seg også uforstående til denne mistanken.

Flere nye tips

Advokat Stian Kristensen, en av siktedes to forsvarere, forteller avisa at hans klient er skuffet, men var forberedt på utfallet.

Politiet har fått inn flere nye tips i Birgitte Tengs- og Tina Jørgensen-saken etter at mannen ble pågrepet 1. september. Nye vitner skal denne uka avhøres i saken, som etterforskes av tjue politifolk.

I de første to ukene av fengslingen blir siktede holdt i full isolasjon, og gjennom hele perioden har mannen brev-, besøks- og medieforbud.

Publisert
BT anbefaler

– Det kan godt vere at SV ikkje går i regjering

Audun Lysbakken er nok valets mest skuffa sigerherre.

LES SAKEN

Mest lest akkurat nå

  1. Satser i Bergen: – Jeg er blitt en halvgammel gubbe veldig fort

  2. Dette kan bli eneste gruppe som får kjøreforbud i sentrum

  3. Hele Tårnplass stenger når Sian kommer. – Det er provoserende.

  4. Gjenglemt sminkeveske utløste politiaksjon på Flesland

  5. Her klemmer Ap-politikerne til på Verftet. – Reglene gjelder plutselig ikke lenger, sier hussjefen.

  6. Passasjer på lett-mc til sykehus etter ulykke