En kvinne ble onsdag kveld funnet død utenfor Ski sentrum i Akershus onsdag kveld. Men politiet tror ikke det er den savnede Sigrid Giskegjerde Schjetne (16).

Personen ble ved 18-tiden funnet et par kilometer utenfor Ski sentrum, ved Kirkevegen. Politiet har sperret av området, og politiets krimteknikere jobber på stedet utover kvelden.

— Ikke savnede Sigrid (16)

Da meldingen kom, kunne ikke politiet fastslå verken alder eller kjønn på avdøde.

Ved 21-tiden bekrefter innsatsleder på stedet at det er liket av en kvinne som er funnet, men sier at det ikke er den savnede Sigrid Giskegjerde Schjetne (16), som forsvant fra Oslo for halvannen uke siden, skriver Østlandets Blad.

Operasjonsleder Steffen Øvstedal ved Follo politidistrikt sier liket ble funnet av en person som bor i nærheten av funnstedet. Kvinnen lå ikke spesielt tildekket og ble funnet bak noe kratt.

Oppdaget under gressklipping

Etter det avisen kjenner til, skal mannen i huset ha oppdaget liket da han klippet gresset. Politiet var på plass kun få minutter etter.

— Vi har en avdød person vi ikke vet hvordan har dødd, så nå skal krimteknikerne finne ut om det har skjedd noe kriminelt, sier operasjonsleder Øvstedal.

Politiet opplyser at de vil jobbe utover kvelden med tekniske undersøkelser og taktisk etterforskning for å klargjøre identiteten.