Påstanden om pengeoverleveringen er den siste av en rekke påstander 47-åringen har kommet med i avhør, og som er blitt formidlet til pressen.

Overvåket av spanere

Møtet der den angivelige pengeoverleveringen på 10.000 kroner skjedde, fant sted bare få timer før 47-åringen ble pågrepet 19. desember i fjor, og ble overvåket av politiets spanere, skriver VG og Dagbladet.

47-åringen har trukket Eirik Jensen dypt inn i den omfattende narkotikasaken som er under opprulling i Bærum. Etter det VG får opplyst har 47-åringen forklart i avhør at Jensen skyldte ham til sammen 20.000 kroner for et hasjparti som ankom Norge i november. Jensen selv har hele veien avvist at han har mottatt penger fra 47-åringen.

— Møtet kan forklares

Jensens advokat Jens-Ove Hagen mener kontakten mellom de to kan forklares med Jensens jobb og det langvarige forholdet som har eksistert mellom klienten og 47-åringen fra Bærum.

Jensen, som er siktet for å ha mottatt store pengebeløp for å bidra til smugling av narkotika, ble i sitt tredje avhør med Spesialenheten for politisaker onsdag for første gang konfrontert med de mest alvorlige beskyldningene fra bærumsmannen.

– Jeg kan ikke si noe annet enn at mistanken mot ham blir svekket for hver gang han får anledning til å svare på beskyldningene, sa Hagen etter det nærmere fem timer lange avhøret.