Han møtte henne bare få dager før saken ble kjent i mediene, melder NRK.

— Ja, vi har vært på et møte sammen i regi av fylkeskommunen etter det, sier han.

På spørsmål om Henriksen diskuterte Ingebrigtsen-saken med den nå 25 år gamle kvinnen på møtet i fylkeskommunen, svarer han:

— Nei, overhodet ikke.

Møtet ble ifølge Troms fylkeskommunes nettsider holdt tirsdag 27. november.

Henriksens samboer Tonje Brenna ble lørdag 24. november kontaktet av den nå 25 år gamle kvinnen. 25-åringen fortalte da at Roger Ingebrigtsen innledet et forhold til henne da hun var 17 år gammel.

Saken ble ikke kjent i mediene før fredag 30. november. Henriksen har tidligere fortalt at samboeren hans ikke fortalte ham om saken og at han først fikk vite om den like før den ble offentlig kjent.

Avviser spekulasjoner

Henriksen avviser alle påstander om at han og Brenna, som er rådgiver for statsminister Jens Stoltenberg, brukte den nå 25 år gamle kvinnens historie for å svekke nå avgåtte statssekretær Roger Ingebrigtsen i innspurten i nominasjonskampen i Troms Ap.

— Jeg skjønner hva mange folk tenker, og jeg ville kanskje ha tenkt det selv også. Men både Tonje og jeg har den type jobber der vi får mye informasjon vi ikke kan dele med andre. Dersom hun ikke kunne ha holdt denne type informasjon for seg selv når hun måtte det, så hadde hun heller ikke kunne ha hatt den jobben. Her ber jeg om å bli trodd på at det ikke har vært noen skjult agenda eller noe spill fra vår side, sier Henriksen.

Fortsatt på topp

Lederen i nominasjonskomiteen i Troms Arbeiderparti sa onsdag til NTB at han fortsatt holder Henriksen som den sterkeste kandidaten til å være listetopp.

— Det vil være å trekke Ingebrigtsen-saken veldig langt hvis dette skal gå ut over Martin Henriksen. Jeg har holdt ham som den fremste på lista hele tiden, og vil fortsatt gjøre det, sier Roald Linaker. (©NTB)