Sjaman Durek: – Märthas foreldre elsker meg

Prinsesse Märthas nye kjæreste, amerikanske Durek Verrett, sier at kong Harald og dronning Sonja elsker ham. Tirsdag kommer 44-åringen til Norge.

Publisert Publisert

PAR: Sjaman Durek sier at kong Harald og dronning Sonja elsker ham i en direktesending på hans Instagram-profil. Foto: Daryl Henderson, NTB scanpix

  • NTB
  1. Leserne mener

– Märthas foreldre elsker meg, og jeg elsker dem. De er fantastiske, de har så gode sjeler. Jeg er så glad for det, sier Durek under en direktesending på sin egen Instagram-profil, hvor han kaller seg Shaman Durek.

– Jeg har fått så mye kjærlighet fra hennes familie, og hun har fått så mye kjærlighet fra min familie, sier han.

I videoen som ble lagt ut mandag kveld, avslører han også at han kommer til Oslo tirsdag.

Han sier videre at bestemoren hans er født i Fredrikstad, og at morens familie bor i Oslo.

– Det blir fantastisk å komme tilbake til Fredrikstad, og «connecte» med den lille byen.

Utsolgte foredrag

Søndag ble det kjent at 47 år gamle prinsesse Märtha Louise er kjæreste med Durek Verrett. Han bor og jobber i Los Angeles og er markedsført som kjendisenes sjaman.

Denne uken starter rekken av forestillinger og offentlige workshops som paret skal holde sammen. Foredragsturneen «Princess and Shaman» besøker København, Stavanger, Tromsø, Oslo og Fredrikstad.

Forestillingene i Oslo og Fredrikstad ble utsolgt tirsdag formiddag, skriver Nettavisen.

Skaper reaksjoner

I Tromsø har billettsalget imidlertid gått trått. Siden billettene ble lagt ut i starten av april, var kun 13 billetter solgt ved midnatt, natt til mandag. Mandag har antall solgte billetter doblet seg til 29 billetter, skriver VG.

Sjamanen Durek og aktiviteten hans er omstridt. Blant annet har opptredenen i Stavanger, som skal være i St. Petri-kirken, skapt reaksjoner fordi man åpner for nyreligiøsitet i kirken. Verrett hevder blant annet at han kan snu atomer og redusere alder.

Det har foreløpig ikke lyktes NTB å få kontakt med Kongehuset for en kommentar.

Publisert