Musikklærer siktet for overgrep mot over 100 barn

En tidligere musikklærer i 40-årene fra Østlandet er siktet for overgrep mot 115 barn fra hele landet, skriver VG. Mannen ble pågrepet i fjor høst.

  • NTB
Publisert Publisert
icon
Denne artikkelen er over fem år gammel

Mannen er siktet for 100 tilfeller av forledelse av barn til å kle av seg. Videre er han siktet for én voldtekt, to tilfeller av seksuell omgang med barn under 16 år og to tilfeller av misbruk av stilling, skriver VG.

Han er også siktet for forsøk på seksuell handling med barn under 16 år, oppbevaring og produksjon av materiale som viser overgrep mot barn eller fremstiller overgrep mot barn samt brudd på dyrevelferdsloven.

Politiet mener at mannen, gjennom sin kontakt med dem på internett, har medvirket til å forlede tre barn til å ha seksuell omgang med dyr, skriver avisen.

Mannen har operert under falsk identitet på ulike chattetjenester på internett, ifølge politiet. Han skal i videosamtaler med fornærmede ha utgitt seg for å være en mindreårig jente eller gutt mens han forledet dem til å kle av seg.

— Det som er avdekket i etterforskningen rundt det å forlede jenter til handlinger på nettet, har han erkjent. Det er mange detaljer som gjenstår og vi har ikke vært inne i alle sakene ennå, sier siktedes forsvarer til VG.

Publisert
Takk for at du leser BTIkke gå glipp av alle nyheter fra Vestlandets største avis.
Bli abonnent
BT anbefaler

– Barn får livene sine ødelagt på Fridalen skole

Foreldre er sterkt kritiske til kommunens håndtering av elevutfordringer på Fridalen skole.

LES SAKEN

Mest lest akkurat nå

  1. Sykehjemsbeboere smittet etter første vaksinedose

  2. Familien sparer 4000 kroner i måneden på mat. Her er tipsene.

  3. USF Verftet åpner igjen – arrangerer ti konserter med bergensband

  4. – Barn får livene sine ødelagt på Fridalen skole

  5. Uvær stenger fjelloverganger

  6. Nå er Joe Biden USAs president