Sedelighetsavsnittet i Oslo-politiet har etterforsket saken siden i fjor sommer, skriver VG. Mannen i 40-årene, som omtales som en tidligere norgesmester, er siktet for voldtekter av sin egen kone og av en polititjenestekvinne. Kameraten hans er siktet for voldtekt av en annen kvinne.

Overgrepene skal ha skjedd i leiligheten til mannen i 40-årene og kona hans. Politiet mener kvinnene har tatt for mye av det narkotiske stoffet GHB, noe som resulterte i at de har vært bevisstløse og ute av stand til å gjøre motstand.

Ekteparet skal ha invitert flere personer hjem til seg flere ganger, og mye av det som skjedde under seansene, har blitt filmet.

Etterforskningen av saken startet da mannen i 40-årene skal ha knivstukket kona si i august i fjor. Under politiavhør fortalte hun om narkotika, trusler, vold, gruppesex og andre forhold. Begge de to siktede nekter straffskyld.

— Han mener det er snakk om frivillig sex og ikke straffbar omgang, sier Øystein Storrvik, som forsvarer mannen som er siktet for voldtekt av kona og en politikvinne, til VG.

Det er foreløpig ikke tatt ut tiltale mot de to mennene, men rettssaken mot dem er forhåndsberammet til senhøsten. Det er satt av seks uker.