28-åringen ble i forrige uke siktet for å ha drept eller medvirket til drapet på Arshad på Manglerud natt til 28. september.

Fra før er to av 28-åringens venner pågrepet og siktet. Dette er en 30 år gammel norskpakistaner og en norskmarokkaner på 28.

Den etterlyste 28-åringen ble avhørt som vitne etter drapet og deltok i begravelsesbønnen i Central Jamaat-e Ahl e Sunnat-moskeen i Oslo før han kort tid etter reiste til Pakistan, skriver Dagbladet.

Mannens forsvarer sier han reiste til Pakistan på en lenge planlagt ferie.

— Han har tidligere snakket med politiet som vitne og er veldig tydelig på at han ikke har noe med denne saken å gjøre, sier advokat Svein Holden som ikke vil kommentere når 28-åringen vil returnere eller om klienten har gjort noen konkret avtale med politiet.

28-åringen er straffedømt flere ganger, blant annet ble han i Borgarting lagmannsrett i 2010 dømt til to år og tre måneders fengsel i en voldssak. Ifølge Dagbladet betegnes han i gjenmiljøet som en frilanser, med kontakt med personer i B-gjengen, deres daværende rivaler i Young Guns og Furuset Bad Boy-miljøet der de to andre drapssiktede mennene er sentrale.