Ylvis-brødrene: - Det er en littut i space-opplevelse

De fremførte tullelåten «The Fox» sammen med en hoppende engasjert Ellen DeGeneres. Det var en «litt ut i space-opplevelse», sier Ylvis-brødrene om besøket hos TV-kjendisen.

Publisert Publisert
  • NTB
iconDenne artikkelen er over seks år gammel

— Det var topp. Det var helt supert. Det ble god stemning med Ellen selv. Vi satt og snakket med henne lenge. En hyggelig jente, sier Vegard Ylvisåker til TV 2.

Han og Bård har nettopp kommet ut fra studioet i Burbank der de har fremført «The Fox» sammen med en svært engasjert DeGeneres. Og til ellevill jubel fra publikum i salen.

De hevder de ikke var nervøse for å delta på et TV-show som blir sett av mange millioner amerikanere, men heller spente på sine egne engelskferdigheter.

— Vi var ikke sånn rasjonelt nervøse, men mer «håper vi ikke sier alt mulig feil på engelsk». Men ikke pulsnervøs, heldigvis. Det slipper vi begge to og det er veldig deilig, sier Bård.

— Man sitter og konsentrerer seg om å ikke si feil som: «How do jo go Ellen?»

- Ut i space

Ylvis-brødrene hadde selvfølgelig med seg revekostymer i bagasjen da de fløy til Los Angeles, og måtte pent fremføre låten som har tatt millioner over hele kloden med storm.

— Det var litt morsomt, for vi hadde snakket med henne om at vi skulle synge den sammen med henne. Så tenkte vi, det er greit det. Men en halvtime før vi dro fra hotellet kom vi på at vi har jo aldri sunget den. Vi sang den bit for bit i studio, men vi har aldri gjort den i sin helhet og aldri sunget den sammen eller noen ting. Så det ble litt sånn, kanskje vi skal høre på den et par ganger før vi stikker, sier Vegard.

«ELLEN-STYLE»: «Fox costume, Ellen-style. Everything's bigger in the States» skrev Bård Ylvisåker på Instagram i natt. Foto: FAKSIMILE

Han forteller at det var festlig at DeGeneres sang med:

— Det ble litt mer rock 'n' roll og hun sang jo med, så det var jo veldig gøy. Og publikum står og hopper og synger med. Det er en litt ut i space-opplevelse.

«Ellen-style»

Bård Ylvisåker rakk å legge ut et bilde av seg selv i revekostyme på Instagram mens de var i studio. Samtidig tvitret han følgende melding til norske og internasjonale følgere og fans:

— Fox costume, Ellen-style. Everything's bigger in the States.

Bildet tok han med mobiltelefon, og bare komikerens halvuskyldige ansikt titter frem under reveluggen.

Ellen DeGeneres tok seg også tid til å sende ut en melding på Twitter torsdag ettermiddag. Hun lot seg tydeligvis imponere av den norske revyduoen som har tatt kloden med storm med «The Fox».

— Jeg har to veldig spennende gjester i showet i morgen. Se hva som skjer! Jeg snakker til dere, Norge! tvitrer Ellen DeGeneres.

Sendes på fredag

Komikeren og talkshowstjernen, som også har bakgrunn som trailersjåfør, har hatt sitt eget talkshow siden 2003. 55-åringen er en av USAs mest kjente TV-personligheter og sier musikkvideoen til «The Fox» er noe av det mest fantastiske hun har sett på lang tid.

— Det er den mest fantastiske musikkvideoen jeg har sett på lang tid og jeg får ikke låten ut av hodet, sa hun i sitt eget TV-program tidligere i uken.

Flere millioner amerikanske TV-seere får fredag ettermiddag se showet med de to nordmennene som hovedgjester. Men allerede kan man altså få en sniktitt på TV-programmets hjemmeside.

Etter at «The Fox» ble lagt ut på YouTube tirsdag for to uker siden, har brødrene fått stor oppmerksomhet i inn- og utland. På YouTube hadde musikkvideoen fredag morgen hatt 38,7 millioner visninger.

«The Fox» gjør det også bra på hitlisten Billboard Hot 100. Etter å ha ligget på 29. plass i forrige uke, har låten klatret til 25. plass denne uken.

Publisert

Les mer om dette temaet

  1. Klar for Ellen Degeneres Show

  2. Ville ikke lage «The Fox»

  3. «The Fox» tilbake på Itunes