48-åringen ble pågrepet 24. september i år og siktet for drap på Hermod Magne Steinsund. Nå er han også siktet for drap på Stein Håvard Larsen, som ble meldt savnet 3. oktober i Tromsø, opplyser Troms politidistrikt i en pressemelding.

Politiet har mistanke om at mannen tok livet av Larsen i sin egen leilighet lørdag 6. september eller i løpet av de påfølgende to døgn.

Siktelsen bygger blant annet på kriminaltekniske funn i leiligheten til siktede, men av hensyn til etterforskningen ønsker politiet ikke å utdype hva disse funnene består av.

Beslaglagt skytevåpen

Politiet har også beslaglagt uregistrerte skytevåpen i den siktedes leilighet. Det er kjent at Hermod Magne Steinsund ble skutt og drept, men det er for tidlig å si om noen av våpnene som ble funnet, ble brukt i drapet på Steinsund.

— Skytevåpnene er inne til analyse, og vi vil avvente svar før vi kan konkludere med at vi har våpenet som ble brukt til å drepe Hermod Magne Steinsund, sier politiinspektør Einar Sparboe Lysnes i Troms politidistrikt til NRK.

Politiet opplyser at det er uklart hvordan Larsen er drept og om det er brukt skytevåpen eller annen type våpen.

Ønsker tips

Det er heller ikke kjent hvor liket av Larsen befinner seg. Politiet stater nå søk for å finne den døde.

Politiet ønsker tips fra publikum i saken.

Spesielt ønsker politiet tips om observasjoner av personer i eller ved Blomliveien 8B lørdag 6. september eller de påfølgende dagene, observasjoner av parkerte kjøretøyer utenfor leiligheten i samme periode eller skrik, bråk eller annen type støy fra leiligheten i denne perioden.