En kvinne i 40-årene ble alvorlig skadet da en overlastet varebil kjørte utfor veien på vei fra en fest i Skoppum i Vestfold tirsdag kveld.

Politiet fikk melding om ulykken ved 19.30-tiden. Varebilen, som hadde to sitteplasser, hadde kjørt utfor en mindre vei med tre passasjerer i bagasjerommet. Da ambulansepersonell ankom stedet, hadde føreren og to av passasjerene stukket av.

En kvinne i 40-årene som var igjen på stedet, ble brakt til sykehuset i Tønsberg med alvorlige skader.

— Vi fikk først opplysninger om at to av de som hadde forsvunnet, også var alvorlig skadd, men disse viste seg bare å ha lettere skader. Så da er vi trygge på at det ikke er noen skadde der ute som trenger hjelp, sier operasjonsleder Petter Aronsen i Vestfold politidistrikt til NTB.

Politiet har ennå ikke kommet i kontakt med føreren, men har fått avklart at han ikke er alvorlig skadd. De mistenker at han kan ha kjørt med promille. Kvinnen satt i bagasjerommet da ulykken skjedde. De fire andre involverte var menn mellom 20 og 40 år. De var på vei fra en bålfest i en skog i nærheten.

— I den grad man kan komme langt fra folk i Vestfold, så er dette et slikt sted. Det ser ut som om bilen ble brukt til å transportere folk nærmere bebyggelse igjen, sier Aronsen.