Onsdag ble flyplassen evakuert etter at det ble funnet en uidentifisert pakke på toalettet. Gjenstanden viste seg å ikke være farlig, og blir underlagt kriminaltekniske undersøkelser, opplyser Vestfold politidistrikt i en pressemelding.

Det var en renholder som slo alarm etter at vedkommende la merke til at det var satt igjen en plastgjenstand på størrelse med en bøtte inne i en sekk, skriver Aftenposten.

Politiet har sikret seg videoopptak fra terminalbygningen og oppfordrer vedkommende som har satt igjen gjenstanden til å ta kontakt med politiet. Politiet tror gjenstanden var satt igjen, ikke glemt, skriver avisen.

Politiet fikk melding om funnet klokken 13.51 torsdag. Ved 16-tiden var bombegruppa fra Oslo på plass for å undersøke gjenstanden. En drøy time senere ble sperringene opphevet.

Konstituert visepolitimester Ole Bjørn Sakrisvold i Vestfold politidistrikt sier de tar denne typen hendelser veldig alvorlig.

— Torp er en trafikkert flyplass med mange reisende. Derfor kan vi ikke ta noen sjanser når vi står overfor en mistenkelig gjenstand.

Politiet ønsker ikke å beskrive hva slags gjenstand som ble funnet.