Dødsfall i Oslo etterforskes som drap

Politiet i Oslo har pågrepet en norsk mann i 60-årene etter funn av en død mann i en leilighet på Sandaker. Mannen er siktet for drap.

Publisert Publisert

ÅSTEDET: En mann er siktet for drap etter et dødsfall i en leilighet på Sandaker i Oslo natt til fredag. Foto: Terje Pedersen, NTB scanpix

  • NTB
iconDenne artikkelen er over to år gammel

– Politiet har ennå ikke noen sikker identifikasjon på avdøde, men ifølge opplysningene i saken har de to en relasjon til hverandre, men er ikke i slekt, opplyste politioverbetjent Anne Alræk Solem ved Seksjon for etterforskning av alvorlig vold i Oslo politidistrikt på en pressekonferanse fredag.

Politiet ble varslet av AMK om dødsfallet natt til fredag da en mann ringte og fortalte at det lå en livløs person i en leilighet. Mannen som ringte, er han som nå er siktet for drap.

ETTERFORSKER: En mann ble natt til fredag funnet død i en leilighet på Sandaker i Oslo. En norsk mann i 60-årene er siktet for drap i forbindelse med dødsfallet. Foto: Terje Pedersen, NTB scanpix

– Politi og ambulanse kom til stedet og tok seg inn i leiligheten. Personen ble deretter bekreftet død på stedet. Vi holder nå på med tekniske og taktiske undersøkelser, sier Mona Nordby ved krimvakten i Oslo politidistrikt til NTB.

Publisert