Politiet er tause om drapet på Kongsvinger

Politiet har fått inn mye informasjon om drapet på Kongsvinger i helgen, men holder seg fortsatt tause.

UNDERSØKER: Politiet på drapsstedet i Kongsvinger.
  • NTB
Publisert: Publisert:
icon
Denne artikkelen er over 13 år gammel

Dagbladet.no skriver mandag at avdøde er en mann på 19 år som var bosatt i Kongsvinger, men ikke i borettslaget der han ble funnet. Politiet kan ennå ikke gå ut med identiteten på den drepte.

– Jeg vet at mange vet hvem dette er, men vi har ikke fått varslet alle pårørende ennå, sier politiadvokat Iren Johnsen Dahl i Hedmark politidistrikt til NTB.

Brutale kuttskader Også andre medier skriver at drapsofferet er en ung mann, og at han skal ha blitt påført brutale kuttskader. Han skal ha blitt påført et dypt og langt kutt i halsen og flere kutt på overkroppen.

Den unge mannen ble funnet livløs nær inngangen til en boligblokk i Langeland-området. De ytre skadene gjorde at politiet fant grunn til å etterforske saken som mulig drap. Politiet vil likevel ikke kommentere verken skadene eller hva drapsvåpenet kan være.

– Dette blir bare spekulasjoner før vi har fått en foreløpig obduksjonsrapport. Vi søker nå etter drapsvåpenet i området der mannen ble funnet, sier Dahl.

Flere vitner Politiet jobbet mandag med vitneavhør og spørrerunder i området rundt boligblokken på Langeland.

Blokkbeboer Anne Randine Holtmoen (77) sier til VG Nett at hun hørte to menn diskutere utenfor blokken natt til søndag, gjennom soveromsvinduet sitt, men hun er usikker på tidspunktet.

Politiadvokaten ber Holtmoen ta kontakt med politiet.

– Dette vitnet har ikke vært i kontakt med politiet, og jeg ber henne ettertrykkelig om å ta kontakt, sier Dahl.

Publisert: