Stoltenbergs sjåfør betalte ikke bomavgift

Statsminister Jens Stoltenbergs sjåfør måtte betale straffegebyr da han nylig kjørte statsministeren til en jaktmiddag i Lom i Gudbrandsdalen.

Publisert Publisert
  • NTB
iconDenne artikkelen er over åtte år gammel

Ifølge oppsynsmann Kjell Ove Trondplassen betalte ikke sjåføren bomavgiften da han kjørte inn på en privat vei, skriver VG.

— Her i bygda gjør vi ikke forskjell på Jørgen hattemaker og Kong Salomo, sier Trondplassen og legger til at sjåføren gjorde opp regningen på stedet.

Kommunikasjonssjef Trude Måseide ved Statsministerens kontor bekrefter saken. Hun sier også at Stoltenberg var klar over at det ikke ble betalt bomavgift da bilen hans kjørte inn på den private veien.

Ifølge Måseide skulle sjåføren betale avgiften på veien tilbake. Dette forklarte også sjåføren til oppsynsmannen da han ble stanset.

Statsministeren var på jakttur med familie og venner. Ifølge oppsynsmann Trondplassen gikk Stoltenbergs livvakt ut av bilen og sa at han var politimann og at statsministeren var i bilen, da følget ble stanset.

— Jeg svarte at så vidt jeg vet så er ikke Jens andelshaver i vårt veianlegg. Da lusket livvakten tilbake, sier Trondplassen til VG.

Publisert
BT anbefaler

Lars Arne Nilsen ferdig i Brann: Slik reagerer ekspertene

Slik reagerer ekspertene på Lars Arne Nilsens avgang i Brann.

LES SAKEN

Sakene flest leser nå

  1. En privatperson fikk stanset vogntoget som skadet flere E16-tunneler. Politiet skal «ta en alvorsprat med sjåføren».

  2. Døde på sykehuset etter trafikkulykke

  3. – Mann falt fem-seks meter ned, var bevisstløs

  4. Apoteka førebur seg på ekstremsal av munnbind: – Vi følgjer situasjonen nøye

  5. Her er Branns krav til ny trener

  6. – Hva er det vi holder på med? La gutta jobbe!