Døde etter isbil-påkjørsel

En fire år gammel jente døde på sykehus etter å ha blitt truffet av isbilen på Greåker i Sarpsborg onsdag kveld.

Publisert: Publisert:
icon
Denne artikkelen er over 16 år gammel

Ifølge politiet skal bilen ha begynt å rulle mens den 26 år gamle sjåføren var ute av den. Isbilen skal så ha truffet den fire år gamle jenta, som i hui og hast ble fraktet til Sykehuset Østfold Fredrikstad.

– Jenta døde på sykehuset av skadene hun ble påført, sier operasjonsleder Sigrun Mørkeseth i Østfold politidistrikt til NTB.

Barn vitner

En rekke barn og voksne skal ha vært fortvilte vitner til ulykken som skjedde i Prinseliveien på Greåker i 18-tiden onsdag kveld. Ingen andre skal ha kommet fysisk til skade.

Moren til jenta skal ha fulgt med henne i ambulansen til sykehuset. De pårørende fikk onsdag kveld krisehjelp av helsepersonell ved Sykehuset Østfold.

– Føreren av isbilen, en 26 år gammel mann, får bistand ved legevakta i Sarpsborg, sa Mørkeseth til NTB ved 20.15-tiden onsdag.

Avhør

Politiet hadde onsdag kveld ikke startet avhør av vitner. Flere av dem som så det som skjedde var såpass preget av situasjonen at politiet ikke så noen hensikt i å avhøre dem før senere.

Det er heller ikke tatt stilling til hva som vil skje med den 26 år gamle isbilføreren. Politiet har foreløpig ikke tatt ut siktelse mot mannen. Førerkortet hans skal heller ikke være beslaglagt.

Publisert: