— En mann og en kvinne er funnet blodige på to forskjellige steder og det er blodspor på noen bygninger i nærheten av stedet der de to mennene forsvant fra. Det har vært et oppgjør som vi ikke har oversikt over. Vi har mye mannskap ute, blant annet med hunder, men har ikke funnet grunn til å bevæpne oss, sier operasjonsleder Kjetil Føyen i Rogaland politidistrikt til NTB.

De skadde kvinnen er tatt hånd om og har det etter forholdene bra. Den skadde mannen stakk fra stedet og politiet leter også etter ham.

Han skal først ha blitt banket opp ved Sola ruinkirke. Vitner skal ha sett to menn kjøre fra stedet i stor fart. Deretter ble kvinnen skadd i krysset Kleppvegen-Nordsjøvegen. Da en mann kom til stedet for å hjelpe henne, stjal mennene bilen hans. Den ble funnet i nærheten og politiet tror de to har stukket til skogs ved Sola strand.

— Det har vært forskjellige observasjoner fra området om vill kjøring bort fra stedet. Det kan være at de to som vi er på jakt etter har stjålet en ny tredje bil, sier Føyen.

Politiet tror mennene stjal personbilene på impuls bare for å komme seg vekk. De har kontroll på to av bilene og håper å få mer oversikt over saken når de har pågrepet de to.

Den første meldingen om saken kom inn klokken 16.23 tirsdag.