Heller ikke Bergens Tidende eller noen av de andre store regionavisene i landet hadde bilde av den terrortiltalte på forsiden.

Noen har ikke henvisninger til stoff om terrorsaken, mens de som har det, bruker andre personer til å illustrere sakene med enn tiltalte Anders Behring Breivik.

Aftenposten velger fredag å fronte saken med foto av aktor Svein Holden.

— Det er ingen journalistisk grunn til å bruke ansiktet til Breivik hver dag. Samtidig skjeler vi til ønsker fra etterlatte og andre sterkt berørte, som syns det er en belastning å møte ansiktet hans på førstesidene til stadighet, sier sjefredaktør i Aftenposten til NTB.

Stavanger Aftenblad har hatt Breiviks ansikt på forsiden to ganger tidligere denne uka, men ikke fredag. Nyhetsredaktør Carl Gunnar Gundersen sier dette er en journalistisk avgjørelse.

— Vi må variere forsiden og det sier seg selv at vi ikke kan ha denne saken på forsiden hver dag i ti uker, da hadde vi mistet leserne våre. Vi foretar en løpende vurdering av hva som er relevant å ha på forsiden, men vil selvsagt ta innspill til etterretning, sier han.