Hanis fikk i juni 2011 sin endelige dom i Gulating lagmannsrett for medvirkning i NOKAS-ranet. Han ga da uttrykk for at han så fram til å sone ferdig og begynne et nytt liv. To måneder etterpå, 5. august, skal Hani ha slått en medfange gjentatte ganger i hodet og kroppen og skåret ham i hodet, mens en annen medfange holdt offeret fast. Den skadde 39-åringen måtte sy sju sting i hodet.

Hani er tiltalt for legemsbeskadigelse under særdeles skjerpende omstendigheter. Da han ble satt på sikkerhetscelle etterpå, skal Hani ha truet en fengselsbetjent idet han sa «vet du hvem jeg er», «vet du hva jeg gjør med sånne som deg på utsiden» og «på utsiden ville du vært horen min».

Det er satt av to dager til saken i Stavanger tingrett, og advokatene Sigurd Klomsæt og Ørjan Eskeland forsvarer de tiltalte.

Hani var den siste av NOKAS-ranerne som ble dømt etter å ha meldt seg selv til politiet høsten 2009 etter fem år på flukt. Svenskalbaneren fikk strafferabatt fordi han meldte seg og tilsto og soner nå dommen på seks og et halvt års fengsel.