Innenriks

Lottomillionær: – Trodde det var telefonsalg

Mannen som vant hele 89 millioner kroner i Vikinglotto-trekningen onsdag kveld, tok endelig kontakt med Norsk Tipping torsdag kveld.
Abonnent
Innenriks

Bekymret for brannsikringen av norske kirker

Ni av ti norske kirker har ikke automatisk brannslukkingsanlegg, og mange ligger langt fra nærmeste brannstasjon. – Urovekkende, mener arbeidsgiverorganisasjon.
Abonnent
Innenriks

Faren for snøskred øker mot helgen

Sol og høyere temperaturer skaper ikke bare kos. Faren for store snøskred vil øke inn mot påskehelgen, særlig i nord, advarer NVE.
Abonnent
Innenriks

Tidligere miljøvernminister Guro Fjellanger er død

Tidligere miljøvernminister Guro Fjellanger (55) er død, opplyser Venstre. Fjellanger var statsråd fra 1997 til 2000 og nestleder i Venstre i fire år fra 1996.
Abonnent
Innenriks

Mann omkom i snøscooterulykke i Telemark

En 30 år gammel mann omkom og en annen ble lettere skadd i en snøscooterulykke ved Kvannefjellet i Telemark.
Abonnent
Innenriks

Hektisk for brannvesenet i Rogaland

Brannmannskaper i Rogaland driver slokkearbeid av gressbranner som startet lørdag både i Sandnes og i Tysvær. Brannene er ikke under kontroll.
Abonnent
Innenriks

Etterlyst mann meldte seg for politiet

30-åringen som er siktet for uaktsomt drap etter at et ektepar ble påkjørt, meldte seg lørdag ettermiddag for politiet.
Abonnent
Innenriks

Advokat: Liadal har ikke ment å bryte noen lover

Stortingets anmeldelse av Hege Haukeland Liadal (Ap) ble fredag registrert hos politiet. Advokaten sier hun ikke bevisst har brutt reglene for reiserefusjoner.
Abonnent
Innenriks

Greta Thunberg vil bruke prispenger til søksmål mot Norge

Svenske Greta Thunberg vil donere pengene fra Fritt Ord til det pågående klimasøksmålet Greenpeace og Natur og Ungdom fører for å stanse oljeutvinning i Arktis.
Abonnent
Innenriks

Russetiden er i gang – også for politiet

Natt til fredag var det tydelig at årets russ er i gang med feiringen. Politiet i sørvest hadde minst 24 oppdrag knyttet til russebråk og høy musikk.
Abonnent
Innenriks

Politimesteren i Finnmark etterforskes for korrupsjon

Spesialenheten for politisaker etterforsker politimester Ellen Katrine Hætta i Finnmark for blant annet korrupsjon. Hun avviser anklagene.
Abonnent
Innenriks

Reklamemarkedet krymper – TV-nedturen fortsetter

Omsetningen i det norske reklamemarkedet falt med 7 prosent i første kvartal. Over 100 av 180 millioner kroner av nedgangen kom innen TV-reklame.
Abonnent
Innenriks

Jonas Gahr Støre bøtelagt for trafikklovbrudd

Ap-leder Jonas Gahr Støre tastet på mobilen bak rattet og ba senere en rådgiver kjøre mot kjøreretningen. Nå har han fått 9000 kroner i bot.
Abonnent
Innenriks

Aftenposten avslører: Ap-politiker leverte fiktive reiseregninger til Stortinget

Arbeiderpartiets Hege Haukeland Liadal har krevd tusenvis av kroner fra Stortinget for en rekke reiser som aldri har funnet sted. Hun har også fått penger for å ha vært på familiens hytte og på private reiser i utlandet.
Abonnent
Innenriks

Mann omkom i snøskred i Lyngen

En mann som ble tatt av et snøskred i Lyngen i Troms, er funnet omkommet.
Abonnent
Innenriks

Ap-landsmøtet ga Jonas Gahr Støre sviende nederlag

Ap-landsmøtet ga partileder Jonas Gahr Støre flere nederlag. Han tapte kampene om oljevirksomhet utenfor Lofoten, Vesterålen og Senja og gratis SFO, men vant om atomvåpen og abort.
Abonnent
Innenriks

Dissens, misnøye og jubel følger Aps oljeskifte

Ap vil ikke lenger gå inn for konsekvensutredning av Lofoten, Vesterålen og Senja. AUF jubler, fagbevegelsen er misfornøyde og Rogaland Ap tar ut dissens.
Abonnent
Innenriks

Dette er stridssakene Jonas Gahr Støre vil stoppe

Jonas Gahr Støre la hele sin politiske tyngde og prestisje i å stoppe fire forslag på partiets landsmøte fredag ettermiddag.
Abonnent
Innenriks

Norsk fiskebåt fikk lik i trålen i internasjonalt farvann

Det norske fiskefartøyet Remøy fikk et lik i trålen i Smutthullet i Barentshavet torsdag. – Liket bærer preg av å ha ligget lenge i vann, opplyser politiet.
Abonnent