Brif

Så lite får han gjort med bompengane

Sjølv om Folkeaksjonen nei til mer bompenger skulle gjere reint bord i valet, må bergensarane likevel betale elleve milliardar kroner i bompengar.
Abonnent
Brif

Dette betyr togkonkurranse for deg som passasjer

Reklame på toget og ny første klasse. Det er to av endringene passasjerene kan vente seg når Bergensbanen settes ut på anbud.
Abonnent
Brif

Slik enda Ap i open kamp

Måndag blir personstriden i Arbeidarpartiet avgjort. Slik enda partiet i open kamp.
Abonnent
Brif

Kvinner på øyer føder flere barn

Hvor mye bidrar barnerike innvandrerfamilier til fødselstallene i Norge? Og hvor på Vestlandet fødes det flest barn? Her er seks ting du bør vite om fødselstallene.
Abonnent
Brif

Slik leser du skattelistene

Det skattelistene sier om inntekt og formue til en person, er ofte et stykke unna det vedkommende egentlig tjener og eier.
Abonnent
Brif

Slik påvirker rekordvarmen naturen

Bær og sopp har tørket ut, brennmanetene forsvunnet og noen ekle dyr har blitt dobbelt så mange. Kun frukten nyter godt av varmen. Og så vi, da.
Abonnent
Brif

Ung og forvirret? Slik sparer du til pensjon

Lyst til å være millionær når du har fylt 67 år? Her er fem tips til hva du kan gjøre før du er 30 år for å få en bedre pensjonstid.
Abonnent
Brif

Seks spørsmål og svar om bråket i Spania

Bør du være bekymret hvis du skal til Barcelona i høst? Og hvor stor oppslutning har egentlig de som vil ha Catalonia som eget land?
Abonnent
Brif

Fem grafer som forklarer bybudsjettet

Hva går pengene til? Hvor kommer de fra? Og hvordan er egentlig Bergen kommunes økonomi? Her får du svarene i fem enkle grafer.
Abonnent
Brif

10 svulmende bergensøyeblikk

Ikke lei selvdigging? Her er 10 øyeblikk da hjertene våre banket ekstra hardt for byen.
Abonnent