Ny eier til eiendommen i Møllendalsveien i Bergen

Publisert Publisert

Denne artikkelen er automatisk laget, og ikke skrevet av redaksjonelle medarbeidere i BT. Opplysningene om bolighandlene hentes fra offentlige tinglysinger. Boligpristallene stammer fra Eiendom Norge.

En leilighet i Møllendalsveien 4 i Bergen er solgt for 1.500.000 kroner. Leiligheten er en av 93 boliger i Lungegaarden borettslag.

Håkon Grimen kjøpte leiligheten av Renate Haukås Vabø. Eierskiftet ble registrert 20. May.

I July 2015 ble eiendommen solgt for 1.315.000 kroner. Det betyr at boligen har steget 14 prosent i verdi på de siste fem årene. Snittøkningen i Bergen har i samme periode vært fire prosent.

Et leilighetssalg er også registrert i nabolaget bare for 2 måneder siden. Eiendommen i Zinken Hopps gate 9 ble solgt for 3.000.000 kroner.

Slik er prisene i Bergen nå

Prisene for boliger i Bergen steg med 1,40 prosent i april. Samlet for Vestlandet steg prisene med 1,50 prosent.

I snitt måtte du ut med 43.145 kroner pr. kvadratmeter i Bergen, mot 37.332 kroner for hver kvadratmeter samlet for Vestlandet.

Det ble i løpet av april lagt ut 642 boliger for salg i Bergen. 534 boliger ble solgt. Det er 22 færre solgte og 17 færre lagt ut sammenlignet med april året før.

I gjennomsnitt hadde boligene ligget ute for salg i 32 dager før de ble solgt i Bergen. Tilsvarende tall for Vestlandet var 51 dager.

Prisen for en medianbolig i Bergen var 2.988.646 kroner. Dette er altså den midterste prisen hvis vi rangerer alle priser på solge boliger fra lavest til høyest. Medianboligen på Vestlandet kostet 2.890.000 kroner.

Denne artikkelen er automatisk generert. Opplysningene om de enkeltstående salgene hentes fra offentlig tinglyste boligoverføringer. Tall om den generelle boligpisutviklingen hentes fra Eiendom Norges månedlige rapporter.

Artikkelens illustrasjon er hentet fra Google.

Publisert

Sakene flest leser nå

  1. Venner om den drapssiktede 20-åringen: Skal ha endret seg den siste tiden

  2. Tar demonstrasjonene til Bergen

  3. Smittefritt i Bergen i to veker

  4. – Ser jeg hvit ut? Snakker jeg gebrokkent?

  5. Treningssentrene må fortsatt vente med gjenåpning

  6. Ble sydenturen avlyst på grunn av korona? Hvis selskapet går konkurs, risikerer du å miste alle pengene.

  1. Bolighandel
  2. Boligkjøp
  3. Boligsalg