Leilighet i Olsvikmarken solgt. Sjekk kjøpesummen.

Publisert Publisert

Denne artikkelen er automatisk laget, og ikke skrevet av redaksjonelle medarbeidere i BT. Opplysningene om bolighandlene hentes fra offentlige tinglysinger. Boligpristallene stammer fra Eiendom Norge.

En eiendom i Olsvikmarken 186A i Olsvik har skiftet eier. Leiligheten ble solgt for 2.350.000 kroner av Cecilie H. Andersen og Ole -Martin I. Hansen til Anne Britt Kleiveland. Leiligheten er en av 118 boliger i Olsvikmarken borettslag. Salget ble registrert 20. maj.

I februari 2016 ble eiendommen solgt for 2.300.000 kroner. Det betyr at boligen har steget to prosent i verdi på de siste fire årene. Snittøkningen i Bergen har i samme periode vært åtte prosent.

Et leilighetssalg er også registrert i nabolaget for mindre enn en måned siden. Prisen for eiendommen i Olsvikmarken 6 ble 1.580.000 kroner.

Slik er prisene i Bergen nå

Prisene for boliger i Bergen steg med 1,40 prosent i april. Samlet for Vestlandet steg prisene med 1,50 prosent.

I snitt måtte du ut med 43.145 kroner pr. kvadratmeter i Bergen, mot 37.332 kroner for hver kvadratmeter samlet for Vestlandet.

Det ble i løpet av april lagt ut 642 boliger for salg i Bergen. 534 boliger ble solgt. Det er 22 færre solgte og 17 færre lagt ut sammenlignet med april året før.

I gjennomsnitt hadde boligene ligget ute for salg i 32 dager før de ble solgt i Bergen. Tilsvarende tall for Vestlandet var 51 dager.

Prisen for en medianbolig i Bergen var 2.988.646 kroner. Dette er altså den midterste prisen hvis vi rangerer alle priser på solge boliger fra lavest til høyest. Medianboligen på Vestlandet kostet 2.890.000 kroner.

Denne artikkelen er automatisk generert. Opplysningene om de enkeltstående salgene hentes fra offentlig tinglyste boligoverføringer. Tall om den generelle boligpisutviklingen hentes fra Eiendom Norges månedlige rapporter.

Artikkelens illustrasjon er hentet fra Google.

Publisert

Sakene flest leser nå

  1. Venner om den drapssiktede 20-åringen: Skal ha endret seg den siste tiden

  2. Smittefritt i Bergen i to veker

  3. Tar demonstrasjonene til Bergen

  4. – Ser jeg hvit ut? Snakker jeg gebrokkent?

  5. – Eg hatar kattar

  6. Treningssentrene må fortsatt vente med gjenåpning

  1. Bolighandel
  2. Boligkjøp
  3. Boligsalg