Innenriks

– Nå er det ingen som synes dette er «harry» lenger

Bobilene er ikke som før. Ikke bobilturistene heller. Den tidligere så utskjelte feriedoningen har trolig gjort noen byks oppover på omdømmebarometeret.
Abonnent
Innenriks

Forsker: Flere skoleelever har ikke noe forhold til 22. juli

Åtte år etter 22. juli 2011 har mange skoleelever et fraværende forhold til terrorangrepet og tankegodset bak, mener forsker. De berørte peker på flere årsaker.
Abonnent
Innenriks

Stoltenberg fortalte om kaoset 22. juli

Tidligere statsminister Jens Stoltenberg fortalte søndag om de kaotiske timene på kvelden og natten etter terrorangrepet 22. juli 2011.
Abonnent
Innenriks

Savnet paraglider funnet av luftambulanse

En paraglider som forsvant ut av syne i Byglandsfjorden i Aust-Agder, er funnet av luftambulansen. Personen ble tatt av vinden, men er ikke skadd.
Abonnent
Utenriks

Minst ni drept i angrep mot politi i Pakistan

Minst ni mennesker er drept i et dobbeltangrep rettet mot politiet nordvest i Pakistan, opplyser myndighetene. Blant de døde er seks politimenn.
Abonnent
Innenriks

Elkjøp-ansatte vant i retten

Oppsigelsen av ansatte ved Elkjøp Distribusjon i Lørenskog brøt med arbeidsmiljøloven, har Nedre Romerike tingrett bestemt.
Abonnent
Innenriks

Vy-ansatte på buss for tog trues av passasjerer

Ansatte i Vy som jobber på buss for tog mottar ofte trusler fra frustrerte passasjerer. – Sterkt beklagelig, sier pressesjefen.
Abonnent
Lokalt

Her syng dei i masta på det meksikanske skipet

Laurdag ettermiddag sigla den meksikanske «Cuauhtemoc» inn i Vågen. Fleire tilskodarar fekk med seg den spesielle innsiglinga.
Abonnent
Utenriks

Britiske myndigheter frykter terror mot fly fra Egypt

Britiske myndigheter frykter at fly fra Egypt til Storbritannia kan rammes av terror. Flyselskapet British Airways (BA) har stanset alle flyginger til Kairo.
Abonnent
Innenriks

Russ tiltalt etter Ios-vold

Norsk politi bekrefter at det er tatt ut tiltale i Hellas etter voldsepisoden der en 18-åring ble angrepet og jaget av flere andre norske russ på Ios i fjor sommer.
Abonnent
Innenriks

Fritidsbåt gikk på grunn i Møre og Romsdal

En fritidsbåt gikk grunn ved Valderhaug i Møre og Romsdal. Det var seks personer om bord, ifølge Hovedredningssentralen.
Abonnent
Innenriks

Over 150 døde i monsunflommer i Sør-Asia

Minst 150 mennesker har mistet livet i oversvømmelser som skyldes kraftig monsunregn i India, Nepal og Bangladesh.
Abonnent
Lokalt

Se de gamle bildene av biler i Bergen

Høsten 1960 ble rasjonering på biler opphevet i Norge. Privatpersoner flest hadde hittil ikke hatt mulighet til å kjøpe bil.
Abonnent
Utenriks

Iran har tatt kontroll over to tankskip

En svenskeid oljetanker er oppbrakt av Irans Revolusjonsgarde og ført til iransk havn. En Liberia-registrert supertanker ble stanset midlertidig.
Abonnent
Innenriks

Farenivået for Veslemannen oppjustert til rødt

Norges vassdrags- og energidirektorat (NVE) hever farenivået til rødt for fjellpartiet Veslemannen i Romsdal. Dermed må beboerne evakueres for 14. gang.
Abonnent
Lokalt

Luftambulansen fant død mann i terrenget

Store styrker har søkt etter en mann i 80-årene som ble meldt savnet fra hjemmet sitt på Tertnes i Åsane.
Abonnent
Utenriks

Japanske medier: Mann startet mordbrann som hevn

Mannen som er mistenkt for å ha startet mordbrannen i Kyoto i Japan, skal ifølge japanske medier ha gjort det for å hevne et angivelig bokplagiat.
Abonnent
Innenriks

Lønnsomt musikk-år for Alan Walker

Bergenseren og superstjernen Alan Walker hadde en solid resultatøkning i fjor og endte med en inntekt på 26 millioner kroner.
Abonnent
Utenriks

Trump: – USA har skutt ned iransk drone

USAs president Donald Trump sier det amerikanske marinefartøyet USS Boxer har «ødelagt» en iransk drone i Hormuzstredet.
Abonnent
Utenriks

Marokko-drapsmenn dømt til døden

De tre hovedmennene bak drapene på norske Maren Ueland og danske Louisa Vesterager Jespersen i Marokko er dømt til døden. Ueland-familien er forberedt på anke.
Abonnent