Norges Tooji og danserne ga det de hadde i årets Eurovision Song Contest og depper ikke over sisteplassen.

— Jeg gjorde det jeg kunne. Og nå skal vi bare kose oss og ha det gøy. Vi kom til finalen, og det er mer enn bra nok, sier Tooji til NTB.

Det ble ikke den store bursdagsgaven som Tooji hadde håpet på lørdag kveld. Norges håp i årets eurovisionfinale havnet på bunnen med skuffende sju poeng.

— Du gikk hardt ut og sa du ville vinne?

— Ja, man må jo ha litt baller. Jeg er ikke så veldig fan av janteloven som sier at man ikke skal tro man er noe. Så jeg sa bare «jaja, jeg skal vinne». Men så kom jeg på sisteplass, sier Tooji.

Mye politikk

Svenske Loreen med låten «Euphoria» vant årets Eurovision Song Contest med hele 372 poeng i Baku lørdag kveld.

— Jeg er dritglad for at det er hun som vant, hun fortjente det virkelig. Det er en killer-sang, hun er en fantastisk jente, så det var kult, sier Tooji.

Han understreker at han er ferdig med Melodi Grand Prix på en stund, men gir ikke opp musikken.

— Jeg fortsetter med musikk, og jeg gleder meg til å gi ut noe annet enn Eurovision-musikk. Da får jeg vise litt mer av hvem jeg faktisk er, sier han til NTB.

Han er ikke lei seg over at han endte helt på bunnen i årets finale.

— Jeg er ikke lei meg, jeg ler og er litt sånn i lættismodus.

— Synes du det er urettferdig at du fikk så lite poeng?

— Nei, vet du hva, det er Eurovision, det er veldig mye politikk i det og mye rart, så jaja. You never know, svarer Tooji.

Partyhumør

Natt til søndag skal Tooji og resten av teamet hans feste og feire seg selv - tross sisteplassen.

— Vi skal feste! Jeg har ikke festet fram til nå, bare jobbet og jobbet og jobbet. Nå skal vi feste, og det skal bli sånn som moren min sier, «nachispiel». Det er det det blir.

Til det norske folk har han følgende melding:

— Europa likte oss ikke så veldig godt, men det er bare lættis. Vi ga det vi hadde, og fikk masse støtte, og det er det viktigste, sier Tooji. (©NTB)