Stargate løfter Whitney

Whitney Houston setter sin lit til at norske Stargate bringer henne tilbake til toppen.

  • Audun Hoem Hagen
Publisert: Publisert:
icon
Denne artikkelen er over 13 år gammel

Ikke bare er halvt trønderske Stargate bekreftede låtskrivere på Whitney Houstons etterlengtede comebackplate «I Look To You».

Nå røper produsent Clive Davis at Stargates låt «Call You Tonight» mest sannsynlig blir første singel fra divaens nye album — noe som kan ende i Stargates største bragd siden Beyonces singel «Irreplaceable» toppet Billboard i 10 uker.

Produsenten snakker

Det er Whitney Houstons produsent Clive Davis som letter på sløret rundt comebackplata, som har slippdato første september.

Blant låtskriverne til Whitney-skiva finner vi prominente navn som Grammy-vinner Diane Warren, Alicia Keys, R. Kelly, Akon og altså norske Stargate.

God kjemi i studio

Og i følge produsent Clive Davis er det nettopp Stargate, med låta «Call You Tonight» som mest sannsynlig blir første singel fra plata, melder Billboard.

— Ja, vi spilte inn en låt med henne i Atlanta for to uker siden. Den ble veldig bra og kan fort bli singelen på comebackplata, sa trønderske Mikkel Storleer Eriksen i februar, da New York-bosatte Stargate avslørte stjernesamarbeidet.

— Vi fikk en veldig bra kjemi i studio, fortalte Storleer Eriksen som utgjør produsentduoen Stargate sammen med Tor Erik Hermansen.

Det er gjennom singler pengene og berømmelsen sitter, og da først og fremst førstesingler.

- Utrolig å jobbe med henne

Dette kan bli mer enn bare enn bare nok en fjær i hatten for stjernevante Stargate, som både har vunnet Grammy og toppet Billboardlistene flere ganger.

Produsentduoen var også i samtaler med Michael Jackson om å skrive nye låter for den nå avdøde popkongen, og driver et plateselskap sammen med rapperen Jay-Z.

Likevel henger en førstesingel fra Whitney Houstons store comebackskive høyt.

— Til alle de som tviler kan jeg bare si en ting: Whitney er tilbake. Stemmen er på plass og det er helt utrolig å jobbe med henne, sa Mikkel Storleer Eriksen i februar.

Publisert: