Sliten Boyle ropte på katten

Sangstjernen sliter på turné.

Publisert Publisert
  • Hanne Tenfjord Skodje

Susan Boyle måtte kaste inn håndkleet før nok en opptreden torsdag kveld. Boyles nummer ble droppet av turnémanagerne etter at hun ifølge Daily Mirror og The Daily Mail ble observert på hotellbalkongen i Liverpool skrikende etter katten sin Pebbles.

«Jeg vil ha katten min. Jeg trenger katten min», skal Boyle ha ropt.

Beskjed om å hvile

Stjernen har vært utslitt på grunn av den siste tidens stormberømmelse og har fått beskjed fra leger om å hvile. Men hun turnerer fremdeles med talentprogrammet «Britain's Got Talent».

48-åringen måtte i helgen avlyse to konserter i Manchester på grunn av helsen, men fikk stående applaus da hun igjen sto på scenen i Glasgow.

Flere show ryker

I tillegg til Liverpool-showet ryker også fredagens show i Cardiff, og det kan spøke for lørdagens opptreden i Nottingham og søndagens opptreden i London.

En talsperson uttalte at Boyle hadde nok en hviledag i Liverpool og at det var usikkert når hun ville stå på scenen igjen.

Nyheten om enda flere kanselleringer kommer kort tid etter rykter ble kjent om at sangunikumet kan få sitt eget show i Las Vegas. Det er Simon Cowell som står bak planene.

Følte hun sviktet

Platemogulen har allerede bekreftet at Boyle har signert en platekontrakt med hans egen label SyCo.

Ifølge Boyles familie skal talentsensasjonen ha følt at hun sviktet folket da hun ikke klarte dra seieren i land i finalen av talentprogrammet «Britain's got talent». Boyle var stor forhåndsfavoritt etter å ha sjarmert en hel verden med «I dreamed a dream».

Hennes audition til talentshowet fikk på rekordtid over 100 millioner YouTube-visninger.

Publisert

Foto: REUTERS/SCANPIX