– Eg kan jo ikkje dansa!

Mia Gundersen Leliënhof ser fram til en morsom men krevende dansehøst på skjermen.

  • Øyvind Berekvam
Publisert: Publisert:
icon
Denne artikkelen er over 13 år gammel

I dag ble det formelt offentliggjort at Mia Gundersen Leliënhof blir en av kjendisene som skal herje på TV 2s dansegulv i danseshowet «Skal vi danse» i høst. Ryktene om artistens deltakelse har imidlertid svirret en god stund, og hun innrømmer at det har vært vrient å holde det hemmelig.

– Jeg har visst om dette ganske lenge. Kanskje litt for lenge. Jeg fikk et kamera og en mikrofon i ansiktet for en stund siden med spørsmål om det, og da var det nok ikke vanskelig å se det på meg, ler hun.

Dans

Mia ser fram til å være en av elleve kjendiser som skal konkurrere.

– Ja, selvfølgelig. Dette blir helt topp. Jeg gleder meg veldig, stråler hun.

Glenn Jørgen Sandaker blir Mias dansepartner i konkurransen.

– Eg kan jo ikkje dansa! Jeg har jo vært med i musikaler og danset litt, men dette er mye mer krevende. Heldigvis har jeg fått en fantastisk partner, forteller hun.

Rogaland

Ole Klemetsen, Hallvard Flatland, Anita Valen, Ellen Arnstad, Margrethe Røed, Triana Iglesias, Elin Tvedt, Svein Østvik, Jan Thomas og Carsten Skjelbreid er kjendisene som skal kjempe med Mia om seieren. Hun vil ikke peke ut noen favoritt foreløpig.

– Det har jeg ikke gjort meg opp noen mening om. Men han Ole vil nok slå til som han pleier, ler hun, og legger til at det er morsomt at bysbarnet Klemetsen og henne selv har fått søskenparet Marianne og Glenn Jørgen Sandaker som sine respektive dansepartnere.

– Da blir vi nesten som en familie, humrer hun.

Publisert: