Er dette byens nye r&b-stjerne?

Myra fra Sandviken debuterer med et stykke tilbakelent og uanstrengt r&b.

Publisert Publisert

VESTKYST I HOVEDSTADEN: Regina Tucker fra Sandviken, som bruker artistnavnet Myra, holder det vestkyst i hovedstaden. Hennes debutlåt er svært lovende. Foto: Anders Stai Fougner

5 av 6 hjerter

Bak artistnavnet Myra skjuler det seg en ekstremt talentfull 21 åring, med tilhørighet til Sandviken, som heter Regina Tucker. Ifølge egenpresentasjonen er hun en «ung kropp og rapper som holder det vestkyst i Oslo», og ifølge ryktene skal flere plateselskap allerede være veldig interessert og flere av landets største hiphop-profiler står i kø for samarbeid.

Hold an er første singel fra epen «Skudd ut» som forventes senere denne måneden og det er ikke vanskelig å forstå begeistringen for det nye supertalentet. Låten er spilt inn i et lite studio på Tøyen i Oslo med Carlsson som produsent og det kan høres ut som hjemlengselen til vestkysten står sterkt i det tekstlige universet hennes.
Hold an viser frem en svært uanstrengt artist som benytter seg av lokal sjargong og smarte lyriske vendinger på nye måter. Hun rapper seg inn i en bergenstradisjon med forkjærlighet for regnvær, gatedamer og -flammer.

«Jeg tror byen min lekker, de bekkalokkene sprekker.»
Hun fremfører linjene tilbakelent og nærmest hviskende til lytteren som om noen andre ikke skal høre, samtidig så nærmest dirrer låten av nerve.

Les også

Les også: Lars Vaular spiller seg selv i ny nettserie

Melodien er både nedpå og forlokkende på samme tid, enkel og med Myra nærmest messende på refrenget «hold an, hold an» og låten minner egentlig ikke om noe som finnes i det norske musikklandskapet nå.

«Mener aldri å stresse deg. Er ikke perfekt, eller enkel å elske, jeg er ikke den typen som hopper så enkelt til neste.»

«Syns du jeg er verdt det? Gi meg din hånd, også gir jeg deg hjerte», rapper Myra, tilsynelatende som hun aldri har gjort annet, og gir lovnader om at det er en ny vind fra vest på vei.

Publisert