Sammen på scenen igjen?

Det kan bli stjernespekket på scenen når Madonna fyller Dodger Stadium i kveld. Justin Timberlake og Britney Spears har nemlig meldt sin ankomst.

Øyvind Berekvam

Madonna er for tiden travelt opptatt med sin Sticky & Sweet-turné i USA, og i kveld, torsdag, ankommer sirkuset Los Angeles og Dodger Stadium. Britney Spears er allerede en del av turneen, dog bare på storskjerm. Spears bidrar via storskjermen på sangen «Human Nature».

Konsert

På kveldens konsert kan det imidlertid være duket for en liveopptreden fra Spear. I tillegg meldes det at Justin Timberlake, som var kjæreste med Spears mellom 1999 og 2002, vil dukke opp. Det var radioreporteren Ryan Seacrest som røpte nyheten på frokostshowet «On Air With Ryan Seacrest».

Jeg har nettopp fått høre at Justin og Britney kommer til å være på scenen med Madonna i morgen på Dodger Stadium, avslørte han ifølge Yahoo News.

Scene

Seacrest kunne også avsløre at de to skal bidra med musikk, og ikke bare være kjendisgjester. Timberlake er som kjent Madonnas duettpartner på «4 Minutes», og denne har de to framført på scenen tidligere. Madonna og Spears samarbeidet på sangen «Me Against The Music» på sistnevntes album «In the zone».

Kyss

Spears og Madonnas mest kjente samarbeid er nok utvilsomt framføringen av «Like a virgin», som endte i det berømte kysset.