Kygo skal jobbe med Wyclef Jean

Den bergensaktuelle superprodusenten og artisten Wyclef Jean (46) bekrefter til BT at han skal jobbe med Kygo.

Publisert:

STJERNESAMARBEID: Kygo skal nok en gang sarmbeide med en stor stjerne. Denne gangen står superprodusent og artist Wyclef Jean for tur.

— Jeg er superfan av Kygo. Han er virkelig god. Vi møttes på Palmesus i Kristiansand i sommer. Og fant tonen. Det er noe med stilen hans. Han har en veldig dyp og ren sound, virkelig melodiøs. Jeg håper at Kygo enten blir med på mitt neste album, eller at han vil remikse noen av låtene. Målet er å få en tur i studio før nyttår, sier Wyclef Jean til BT på telefon fra New York.

Les også:

Les også

Kygo-suksess i London i natt

Han gjør sin første konsert i Bergen noensinne når han trer inn i Grieghallen 31. oktober.

— Jeg skal ta med paraplyen, sier Jean og ler.

SUPERSTJERNE: Wyclef Jean som slo gjennom med gruppen Fugees, kommer til Bergen i slutten av oktober.

VerdensstjerneFana-gutten Kyrre Gørvell-Dahll, alias Kygo, er virkelig inne i en god stim. Hanharnettopp vært i studio med John Legend som ble med ham på scenen på den utsolgte konserten på legendariske Greek Theatre i Hollywood i helgen.Han har også en rekke andre samarbeidspartnere innom studioet i LA.

Wyclef Jean er nok en gullfugl. Som sentralt medlem og låtskriver i The Fugees, solgte han 15 millioner album av banebrytende "The Score" i 1996. Senere harhan gitt ut en rekke soloalbum, og hadde en gedigen hit med "911" (duett med Mary J. Blige). Hans samarbeid med Shakira på "Hips Don't Lie i 2006, resulterte i den mestselgende singelen på 2000-tallet opp til da.

— Liker stilen

Wyclef Jeans liste over samarbeidspartnere, ofte som produsent, er like lang som telefonkatalogen: Queen, Bono, Beyonce, Santana, Paul Simon, Akonog mange andre. I det siste har 46-åringen, som også er politisk aktivist, filantropog mye annet, jobbet mye med det svenske fenomenet Avicii.

Les også:

Les også

Geniet Kygo provoserer ved å lykkes

— Det er noe med Avicii og Kygo. Jeg liker stilen, som er en slags fortsettelse av den house-musikken jeg vokste inn i på slutten av 1980-tallet. Men Kygo tar den enda mer ned. Det liker jeg, sier Wyclef Jean.

Publisert: