- Selena Gomez elsket låten

Kygo er henrykt over å få kunne jobbe med en av verdens største stjerner.

I LA: Kygo i Westlake studios i LA mens han jobber med «It Ain't Me». Kygomusic/Johannes Lovund

– Jeg skrev «It Ain’t Me» sammen med andre låtskrivere. En av dem kjente Selena. Han sendte låten over til henne. Hun elsket den åpenbart. Et par dager etterpå dro hun i studio for å spille inn, skriver Kyrre Gørwell- Dahll, alias Kygo, på en e-post til BT.

- Kan skje mer

Han er i Los Angeles for tiden for å jobbe med nye låter i studio. Forrige helg var han på Grammy-utdelingen, blant annet sammen med Selena Gomez.

I dag slipper de samarbeidslåten «It Ain’t Me», som også skal være den første singelen fra Kygos kommende album.

Dette skjer etter uker med såkalt «Instagram-erting».

– Det er absolutt gøy å få muligheten til å jobbe med en av verdens største stjerner.

– Hva betyr det for karrieren?

– Det hjelper helt sikkert at hun er en av de mest fulgte personene i verden på sosiale medier. Vi har ingen konkrete planer om mer samarbeid, men det er ikke umulig at det skjer mer, sier Kygo.

SUPERSTJERNE: Dert fines knapt en større stjerne i verden i dag enn Selena Gomez. Jordan Strauss / TT / NTB Scanpix

Verdens mest fulgte

Selena Gomez er superstjerne i hjemlandet. 24-åringen fra Texas har over 62 millioner følgere på Facebook og hele 109 millioner på Instagram, som er på verdenstoppen. Til sammenligning har Kygo 2,3 millioner følgere på Facebook og 1,4 millioner på Instagram.

Dette faktum gjør at bransjebibelen Billboard spår at «It Ain’t Me» vil bli Kygos desidert største hit. Men på Spotify er faktisk Kygo størst. Han har tre låter som er mer strømmet enn Selena Gomez mest populære låt, «Good for You», som havnet på femteplass på Billboard-listen i 2015.

Kygo har tidligere gjort en låt sammen med John Legend, og han har gjort offisielle remikser av stjerner som The Weeknd og Ed Sheeran, men normalt er 25-åringen fra Fana mest kjent for å jobbe med mer ukjente artister, som på den ferske låten «Cruise» fra soundtracket til «Fifty Shades Darker».

– Jeg liker jo godt å jobbe med relativt ukjente vokalister og kommer til å fortsette med det, men det er absolutt mulighet for at det blir mer samarbeid med mer kjente vokalister også, sier Kygo uten å ville utdype.

Spilte piano for filmstjernen

Tidligere denne uken la filmstjernen Vin Diesel («Fast and the Furious») ut en rekke bilder med ham og Kygo på sin egen Instagram-konto, som har over 32 millioner følgere. Diesel la også ut en lang videosnutt med ham og Kygo spillende og syngende på et flygel.

POPULÆR: Vin Diesel har en stor fanskare. MARIO ANZUONI / X90045

– Det var veldig morsomt å henge med Vin Diesel – en utrolig hyggelig type. Han er visstnok veldig stor fan av musikken min. Vi fant tonen da vi tilfeldig møttes på et utested i Los Angeles. Det endte med at vi dro på et «afterparty» hos ham der jeg spilte piano og han sang, sier Kygo.