Kommer hun til Norge?

Britney Spears tror uansett at det blir verdensturné når hennes neste plate slippes i desember.

Publisert:
Merete Arnesen

Det var under et intervju med radiokanalen Z100 i New York at Britney fikk spørsmål om hun det ble turné når hennes neste album «Circus» kommer i desember.

– Det blir absolutt turné neste år, mest sannsynlig verden rundt, svarte Spears ifølge nyhetsbyrået Wenn.

Da 26-åringen slapp sin forrige plate kalt «Blackout» i 2007 ble det ikke gjort noe for å promotere albumet. Det eneste var et intervju med en radiokanal, i tillegg til den katastrofale opptredenen på MTV Video Music Awards.

Spears har ikke vært på «veien» siden «The Onyx hotel tour» i 2004, en turné som endte i mange avlyste konserter på grunn av en kneskade.

Ny låt sluppet i helgen

Det var sist helg at Britney Spears nye singel «Womanizer» ble lansert for verden, en låt som har høstet gode kritikker fra fansen.

– Det er en skikkelig kul sang. Jeg liker det faktum at den er så bemyndiggjørende for jenter. Den er om gutter som er utro mot jenter, forklarte popstjernen til Z100.

Brtineys sjette studioalbum, «Circus», blir lansert 2. desember 2008, på samme dato som artisten selv fyller 27 år.

– Jeg klippet «Circus» for to uker siden. Jeg har jobbet med dette albumet i seks måneder, fortalte frøken Spears som nå endelig er klar for et skikkelig comeback.

I sjokk over MTV-priser

Men comebacket fikk også en pangstart 7. september da en frisk og opplagt Britney fikk tre priser under MTV Video music awards for videoen til «Piece of me». En ære som kom som en stor overraskelse for henne.

– Det er en kul video, men jeg syns at jeg har gjort andre videoer som er mye bedre. Jeg er i sjokk over at jeg vant prisene.

Publisert: