Britney sparker ny advokat

Etter kun en dag på jobben ser det ut til at Britney Spears har gitt sin nye advokat fyken.

Publisert:
Ann-magritt Arnli

Den utagerende popstjernen, som for tiden kjemper om foreldreretten til sine to barn med eksmannen Kevin Federline, ble mandag gitt opp av sin forrige advokat, Laura Wasser.

Trenger bare signaturene

Ifølge Wasser var Britney en problem-klient som nektet å høre etter. Dagen etter ble Melvin Goldsman ansatt for å tale popstjernens sak, men ifølge den høyprofilerte skilsmisseadvokaten Sorrell Trope vurderer nå Spears å gi Goldsman sparken.

Dette melder Wenn.

Trope hevder overfor People.com at han er blitt utnevnt som Goldsmans etterfølger.

— Ja, det er sant. Britney Spears har gått fra Goldsmans firma, men papirene er ennå ikke blitt undertegnet. De trenger derimot bare signaturer fra Goldsman og Spears, sier Trope til magasinet.

Britney må rustestes

Britneys eksmann, Kevin Federline er derimot svært fornøyd med dommer Scott Gordons avgjørelse om å pålegge Britney rustesting to ganger i uka. Gordon vedtok rustestingen etter at han uttrykte bekymring for stjernens hyppige bruk av rusmidler og alkohol. Dette for å sikre barna, Jayden James' og Sean Prestons sikkerhet.

— Kevin er fornøyd med at saken går fremover og i positiv retning, sier Federlines advokat Mark Vincent Kaplan til people.com.

Publisert: