Muiskkvideopremiere: Megaphonic Thrift

The Megaphonic Thrift kunne ta heisen fra øvingslokalet til studio da de spilte inn den kommende platen sin.

Publisert Publisert

«The Megaphonic Thrift» sllipper oppfølgeren til kritikerroste «Decay Decoy» i Norge 3. februar Foto: SIGURD FANDANGO/HANDOUT

  • Harald Espeland
iconDenne artikkelen er over åtte år gammel

— Platen er laget på en litt annerledes måte, i og med at vi har komponert låtene sammen i studio før vi har spilt inn. Dermed har vi en helt annen fremgangsmåte enn vi hadde med den forrige platen, forteller vokalist og låtskriver Richard Myklebust i støyrockbandet fra Bergen.

Den selvtitulerte oppfølgeren til kritikerroste «Decay Decoy» fra i fjor blir sluppet i Norge 3. februar, deretter i Europa. Etter den forrige platen, ble kvartetten roset av store, europeiske musikkmagasiner som NME og Pitchfork.

— Vi begynte å lage platen i vårt eget studio i vår, og så har vi vært i Duper når det har vært ledig. Vi trengte bare å ta en heis opp med utstyret, så det har vært veldig greit, sier Myklebust i bandet som holder til i kulturhuset Bergen Kjøtt, samme hus som studioet Duper.

Spiller på Landmark

Gjengen spiller konsert på Landmark i Bergen fredag kveld, da sammen med støyrockeren Sten Ove Toft fra Haugesund. Da skal de fremføre et bestillingsverk laget for konsertserien Playdate, som konserten er en del av.

— Vi kommer til å bruke bruddstykker av den nye platen på konserten, pluss det vi har jobbet frem sammen med Toft den siste uken. Mange av låtene på den nye platen er basert på at vi har improvisert og spilt inn, så har vi brukt de beste bitene. Egentlig har vi begynt å jobbe mer og mer sånn, sier Myklebust.

Sjekk ut videoen til låten «Tune your mind» fra den nye platen i videovinduet øverst i artikkelen.

Publisert

Sakene flest leser nå

  1. Her ble bobilen og personbilen stående bom fast: – Det var litt uventet, kan man si

  2. Nå oppdateres smitterådene for buss og bane

  3. Superstjernen ber om møte med Erna Solberg

  4. Dømt til ungdomsstraff for overgrep mot barn

  5. Get-kundene får TV 2 tilbake