Premieren snart utsolgt

Verden befinner seg i Twilight-sonen. To uker før verdenspremieren er billettene snart utsolgt.

Publisert Publisert

  • Janne Hagen
iconDenne artikkelen er over ti år gammel

«Twilight — New Moon» er film nummer to basert på Stephenie Meyers megasuksess, Twilight-trilogien. Filmen har verdenspremiere den 20. november, og allerede nå tømmes kinoene for billetter, også her hjemme. Mye tyder på at denne filmen vil gjøre det vel så godt som «Michael Jackson's This Is It».

Amerikanerne regner med at den andre Twilight-filmen vil sette nye rekorder i billettsalg. MovieTickets.com melder at premierebillettene allerede er utsolgt ved 700 av amerikanske kinoer.

Etterspørselen etter «New Moon»-billetter har vært så ekstrem at Summit Entertainment re-relanserer «Twilight - Evighetens kyss» ved 2000 amerikanske kinoer 19. november, kvelden før «New Moon»-premieren. Flere av disse forestillingene er ifølge Female First også allerede utsolgt.

- Kø ut døren

To uker før premieren leder «New Moon» billettsalget hos MovieTickets.com. Den står for øyblikket for hele 51 prosent av alt billettsalg der.

En kjapp ringerunde til noen norske kinoer, viser at det fortsatt er noen billetter igjen. Men det haster, om du vil sikre deg premierekvelden.

— Vi hadde kø ut døren da vi startet salget. Vi har til nå solgt mer enn 1400 billetter fordelt på tre forestillinger, men har noen plasser ledig på to av forestillingene, sier Susanne Lynne, markedssjef ved Kristiansand Kino.

- Folk vil elske den

— Jeg har hørt folk er redde for at de ikke får se særlig til Edward og Cullen-familien. Men Edward har en prominent rolle i filmen. Særlig i Bellas forestillinger, sa nylig Jackson Rathbone til MTV News, for å roe fansen.

Rathbone spiller selv vampyren Jasper Hale i Twilight-filmene.

Edward Cullen blir altså likevel blir en stor del av filmen - riktignok i Bellas fantasi.

— Måten regissør Chris Weitz har lagt opp filmen på, er helt nydelig. Jeg tror folk kommer til å elske den, sier Rathbone videre.

Kort ventetiden med traileren til «Twilight - New Moon»:

Gripende

I andre avsnitt av Stephenie Meyers fenomenalt suksessrike Twilight-serie, stiger romansen mellom dødelig og vampyr når Bella Swan (Kristen Stewart) dykker dypere ned i mysteriene knyttet til den overnaturlige verdenen hun lengter etter å bli del av — og befinner seg snart i større fare enn noen gang, forklarer Filmweb som lover en gripende oppfølger til «Twilight - Evighetens kyss».

Her er deres omtale av filmen:

«Etter Bellas skjebnesvangre 18-årsfeiring forlater Edward Cullen (Robert Pattinson) og familien hans den lille byen Forks i Washington i et forsøk på å beskytte henne fra de farene som ligger i deres verden. Når den sorgtyngede Bella soser målløst gjennom det siste skoleåret, nummen og alene, oppdager hun at bildet av Edward kommer til henne hver gang hun setter seg selv i fare. Hennes begjær etter å bli gjenforent med ham gjør at hun tar stadig større sjanser.

Når en tilfeldighet fører Bella ansikt til ansikt med en tidligere dødsfiende, er det bare en inngripen fra en flokk overnaturlig store ulver som redder henne fra en grusom skjebne, og møtet gjør det klart som blekk at Bella befinner seg i livsfare. I et kappløp med tiden lærer hun hemmeligheten til Quileutene og Edwards virkelige motivasjon for å forlate henne. Hun står også overfor en potensielt dødelig gjenforening med hennes kjære som er langt unna det hun har drømt om.»

Publisert

Les videre

  1. - Edward blir mye med i «New Moon»
    Fortvil ikke. Vi får se mye av Edward Cullen i «Twilight – New Moon» likevel.

    Les hele artikkelen

  2. Legger opp etter «Twilight»?

  3. - Berømmelsen har isolert meg

  1. Film