Taylor Swift tilgir Kanye West

Taylor Swift sier hun tilgir Kanye West for å ha ødelagt hennes øyeblikk på MTV VMA, etter at sangeren ba henne personlig om unnskyldning tirsdag.

Publisert Publisert

Foto: AP

  • Christina Torsøe
iconDenne artikkelen er over ti år gammel

Kanye West ringte countrystjernen Taylor Swift og ba om unnskyldning tirsdag, etter at Swift hadde avslørt på talkshowet «The View» at hun fortsatt ventet på en personlig unnskyldning fra sangeren.

— Kanye ringte meg. Han var veldig oppriktig i sin unnskyldning, og jeg godtok unnskyldningen, sa Swift til ABC News Radio etter hun hadde snakket med West.

Les også

West tar en tenkepause

— Ble oppskaket

Kanye West har blitt møtt med massiv kritikk etter at han stormet scenen på MTV VMA under takketalen til Taylor Swift, som nettopp hadde blitt tildelt sin første VMA-pris. West stjal mikrofonen fra Swift, og proklamerte at det var Beyonce som skulle ha vunnet prisen for "Beste kvinnelige video".

Selv om hun nå har tilgitt West, innrømmer Swift at opptrinnet gikk inn på henne.

— Jeg kan ikke si at jeg ikke ble oppskaket av det. Jeg måtte opptre få minutter senere, så jeg måtte samle meg slik at jeg var i stand til å opptre, sa Swift på «The View».

Les også

West stjal mikrofonen fra Swift

Tar pause

Kanye West har han bedt Swift om unnskyldning tre ganger gjennom ulike medier. Han skrev to innlegg på bloggen sin hvor han blant annet uttrykte at han var lei seg for å ha ødelagt Swifts øyeblikk, og ba om unnskyldning til countrysangeren og hennes familie.

Mandag uttrykte han sin anger på «The Jay Leno Show». West fortalte Leno at han planlegger å ta en pause fra rampelyset, for å tenke over hvordan han kan endre oppførselen sin.

Publisert

Les videre

  1. West stjal mikrofonen fra Swift

  2. Skammer seg

Foto: Reuters

BT anbefaler

Etter ni år helt uten venner, tok Steinar grep. Hans metode for å få nye kamerater er blitt kopiert av mange.

Steinar Halleland (52) har endelig den trygge vennegjengen han drømte om. Emina og Younes håper å finne det samme.