Tar barna til USA

Alt tyder på at Madonna får ta med seg barna fra London til USA.

  • Øyvind Berekvam
Publisert Publisert
icon
Denne artikkelen er over 13 år gammel

Skilsmissen mellom Madonna (50) og Guy Ritchie (40) ble innvilget i november i fjor, og da meldte nyhetsbyrået AP at popstjernen måtte ut med et sted mellom 50 og 60 millioner pund. Paret har de to barna Rocco (8) og adoptivsønnen David Banda (3) sammen, og Madonna har datteren Lourdes fra et tidligere forhold.

London

De første rapportene tydet på at paret ville dele foreldreretten, men nå melder London-avisen Evening Standard at Madonna har fått midlertidig tillatelse til å ta barna med seg til USA. Ritchie og Madonna har bodd sammen i England i flere år. Avisen melder at den midlertidige tillatelsen sannsynligvis vil bli gjort til en permanent avtale.

Fredelig

Rapportene melder om et relativt sivilisert oppgjør, men at det var en del uenighet i forhold til hvor barna skulle bo. Ritchie skal ha ønsket at sønnen Rocco skulle bli oppdratt i England, men Madonnas advokater argumenterte med at barna ikke burde splittes opp. Nå har Madon-na fått tillatelse til å ta dem med til New York. Flere medier har jevnlig meldt at popstjernen savner å bo i New York, og at lengselen ikke er blitt mindre av det rapporterte forholdet til baseballstjernen Alex Rodriguez. Han spiller nemlig for New York Yankees.

Turné

Madonna annonserte i dag en ny europeisk turné, og for første gang er også Norge en del av turnélisten. Konsertrunden starter i London 4. juli, og avsluttes 20. august. Norge får besøk torsdag 30. juli, og arenaen er Valle Hovin.

Kulturredaktørens utvalgte

Nyhetsbrev Jens Kihl er kulturredaktør i Bergens Tidende og gir deg hver torsdag de beste sakene fra kulturverdenen.
Publisert
  1. Underholdning
BT anbefaler

Store forskjeller mellom kommunene. Her får innbyggerne billigere strøm.

Flere kommuner i Vestland innfører fast lavpris til innbyggere og næringsliv.

LES SAKEN

Mest lest akkurat nå

  1. Mener for få bergensere kjenner dette stedet. Nå tar de grep.

  2. Ampert på Kvarteret i natt

  3. Får tusen kroner i året for hver pasient han har: – Vi er veldig fornøyde

  4. – Jeg bare kastet meg i bilen og kjørte

  5. Begynte på ny skole: – Fikk bøker og ble sendt hjem

  6. Mann døde i arbeidsulykke