Her kan du høre podkaster og lydserier fra BT

For å gjøre det enklere å finne frem i podkast-jungelen har vi samlet BT sitt lydinnhold i appen BT Lytt.

Publisert Publisert

Hver uke gir vi deg nye episoder, slik at du kan holde deg oppdatert på de viktigste og mest engasjerende sakene på Vestlandet.

Appen er gratis og tilgjengelig for alle, og du som er BT-abonnent har tilgang til eksklusivt innhold i appen.

Last ned BT Lytt i App Store eller Google Play og få tilgang til mange timers godt lydinnhold.


Her er noe av det du finner i BT Lytt

Nokon må gå

Hver fredag kan du høre politisk journalist Gerd Margrete Tjeldflåt og kommentatorene Jens Kihl og Morten Myksvoll snakke seg gjennom sakene som engasjerer og irriterer. De diskuterer også hva politikerne i Oslo egentlig driver på med.

NY PODKAST: I Nokon må gå kan du høre politisk journalist Gerd Margrete Tjeldflåt og kommentatorene Jens Kihl og Morten Myksvoll. Foto: Rune Sævig

Ballspark

Podkasten for deg som er interessert i fotball, og spesielt Brann. I studio finner vi Erik Huseklepp, Eduardo “Doddo” Andersen, Anders Pamer og Mads Bøyum. De diskuterer og analyserer Branns kamper, og er tett på hva som rører seg i og rundt laget.

BALLSPARK: Det er ofte høy temperatur i studio når denne gjengen møtes for å snakke om Brann. Foto: Bjørn Erik Larsen

Det vi lever av

Sysla sin podkast Det vi lever av dekker viktige tema innenfor bransjene olje og gass, fornybar energi, maritime bransjer og havbruk. Programlederne Marie Misund Bringslid og Ola Myrset, journalister i sysla.no, inviterer med seg eksperter og analytikere i studio.

I STUDIO: Marie Misund Bringslid og Ola Myrset er journalister i sysla.no og programledere for næringslivspodkasten Det vi lever av. Foto: Alice Bratshaug

Republikken

Kulturpodkast hvor du blir kjent med kulturprofiler fra Bergen, som snakker om det som rører seg i byen vår. Programledere er Kjetil Ullebø og Guro Holm Bergesen, journalister i BT.

PROGRAMLEDERNE: Kjetil Ullebø og Guro Holm Bergesen er programledere for BTs kulturpodkast. Foto: Bjørn Erik Larsen

Ukens utvalgte

En gang i uken gir vi deg en av våre beste Magasin-saker i lyd, slik at du kan høre den akkurat når det passer deg. Du finner en ny lydartikkel i appen BT Lytt hver eneste fredag. Alle BT-abonnenter har tilgang til å høre saken.

UKENS UTVALGTE: Hver uke kan du høre den beste saken fra BT Magasinet i lyd.

Dei 15 mest vestlandske vestlendingane

Podkastserie i 15 deler. En jury har kåret de 15 mest typiske vestlendingene gjennom de siste 150 årene. Her møter du blant annet Jon Fosse, Leo Ajkic og Helge Møgster, og du får høre historier om Einar Førde og Ingerid Espelid Hovig. Kun for BTs abonnenter.

PODKASTSERIE: Dei 15 mest vestlandske vestlendingane

Fem fot under

Artikkelserie om en ung, tysk kvinne som ble reddet ut av et snøskred ved Haugastøl, etter å ha ligget under snøen i fire timer. Dette er en dramatisk fortelling om en fars kamp for å finne sin datter som ligger begravd under snøen. Kun for BTs abonnenter.

FEM FOT UNDER: En artikkelserie i fire deler.

Slik kommer du i gang med BT Lytt:

Alle som har en Iphone eller Android-telefon kan ta i bruk BT sin lydapp.

  • Gå til Appstore eller Google Play på mobiltelefonen din.
  • Søk etter “BT Lytt” og last ned appen.
  • Åpne appen og logg inn med din Schibsted-bruker.
Publisert