Her kan du høre podkaster og lydserier fra BT

Alt lydinnholdet fra BT er samlet i en helt ny app.

LYDEN AV BT: Podkaster, portrettserier og annet eksklusivt BT-innhold finnes nå i en egen app.

Har du fått med deg podkastene til Bergens Tidende? Eller kan det være vanskelig å finne frem til vårt lydtilbud?

Det har vi gjort noe med. Vi har samlet alt lydinnhold ett sted – i appen BT Lytt. Denne kan du enkelt laste ned fra AppStore og Google Play. Appen er tilgjengelig for alle, men du som abonnent har tilgang til eksklusivt innhold.

PROGRAMLEDERE: Ingvild Vereide Nave og Kjetil Ullebø er programledere i BTs podkaster BT20 og Republikken. Nå kan du også høre dem i BT Lytt. Geir Martin Strande

Slik kommer du i gang med BT Lytt

Alle som har en Iphone eller Android-telefon kan ta i bruk Bergens Tidendes nye app for lydinnhold:

  1. Gå til Appstore eller Google Play på mobiltelefonen din.
  2. Søk etter “BT Lytt” og last ned appen.
  3. Åpne appen og logg inn med din Schibsted-bruker, og du er klar til å lytte.

Her er noe av det du finner i BT Lytt-appen

Bergens Tidende har flere ukentlige podkaster og hver uke får du servert rykende ferske episoder i BT Lytt-appen. I tillegg til podkastene har du som abonnent også tilgang til eksklusive artikkelserier, portrettserier, dokumentarer og opptak fra BT sine arrangementer.

Fem fot under

Prisbelønt artikkel i fire deler om en ung, tysk kvinne som ble reddet ut av et snøskred ved Haugastøl, etter å ha ligget under snøen i fire timer. Dette er en dramatisk fortelling om en fars kamp for å finne sin datter som ligger begravd under snøen. Det er også en fortelling om samhold, de frivilliges utrettelige innsats og om å ikke gi opp. Serien er tilgjengelig for alle BT-abonnenter.

Dei 15 mest vestlandske vestlendingane

Po​r​trettserie i 15 deler. En jury har kåret de 15 mest typiske vestlendingene gjennom de siste 150 år for Bergens Tidende. Her møter du blant annet Jon Fosse, Leo Ajkic og Helge Møgster, og du får høre historier om Einar Førde og Ingerid Espelid Hovig. Kun for BTs abonnenter.

BT20

Ukentlig nyhetspodkast som oppdaterer deg på én av de viktigste sakene for deg som bor på Vestlandet. Programleder er Ingvild Vereide Nave. Med seg i studio har hun BT-journalister og kommentatorer som går mer i dybden, og hjelper deg å forstå sakene bedre.

Bjørn Erik Larsen

Ballspark

Podkasten for deg som er interessert i fotball, og spesielt Brann. I studio finner vi Erik Huseklepp, Eduardo “Doddo” Andersen, Anders Pamer og Mads Bøyum. De diskuterer og analyserer Branns kamper, og er tett på hva som rører seg i og rundt laget.

Bjørn Erik Larsen

Det vi lever av

Ukentlig podkast som dekker viktige tema innenfor bransjene olje og gass, fornybar energi, maritime bransjer og havbruk. Programleder Sigrid Haaland, journalist i sysla.no, snakker med sitt faste gjestepanel.

Adrian B. Søgnen

Republikken

Kulturpodkast hvor du blir kjent med kulturprofiler fra Bergen, som snakker om det som rører seg i byen vår. Programledere er Kjetil Ullebø og Guro Holm Bergesen, journalister i BT.

Bjørn Erik Larsen

Gå til App Store eller Google Play for å hente appen.