Annie blir idol-dommer

Blir baby-vikar for Tone Damli.

Bergenske Annie.
  • Halvor Ripegutu
Publisert Publisert
icon
Denne artikkelen er over åtte år gammel

Annie blir gjestedommer under Idol-audition i Stavanger neste uke. Grunnen er at Tone Damli, som er fast dommer, nylig ble mamma.

Annie flyr dermed fra hjemmet sitt i Berlin for å dømme unge og håpefulle sangere på Idol-audition i Stavanger Konserthus neste uke.

— Jeg tror dette blir kjempegøy! Jeg har jo jobbet i musikkbransjen i mange år nå, på begge sider, både som artist og som låtskriver for andre. Dette blir en ny og spennende utfordring, og jeg gleder meg veldig til å få være med på å oppdage potensielle artister, sier Annie i en pressemelding.

Annie (f. Anne Lilia Berge Strand i 1977) vokste opp i Kristiansand, men flyttet i tenårene til Bergen, og ble en sentral del av det suksessrike elektronica-miljøet i byen. Gjennombruddet kom i 2004 med albumet «Anniemal» som inkluderte låter som «The greatest hit» og «Chewing Gum».

Senest skapte hun oppmerksomhet gjennom videoen og låten «Russian Kiss», laget sammen med kunstneren Bjarne Melgaard, som var protest mot den homofiendlige politikken til President Vladimir Putin i forlant av OL i Sotsji.

Kulturredaktørens utvalgte

Nyhetsbrev Jens Kihl er kulturredaktør i Bergens Tidende og gir deg hver torsdag de beste sakene fra kulturverdenen.
Publisert
BT anbefaler

– Jeg våknet av at det banket på. Det var en fyr som sa han skulle bo her.

En mann i 30-årene skal ha mottatt flere titalls tusen kroner i depositum og forskuddsleie fra minst fire ulike leietakere av en leilighet i Bergen sentrum.

LES SAKEN

Mest lest akkurat nå

  1. Nå blir det slutt på bobilene

  2. – De som har gjort dette, har kanskje ikke helt sett for seg omfanget

  3. Statnett kutter nettleien med 11 milliarder

  4. Her møter kommunen mannen som sperret turstien

  5. Jakter knivmann: – Vi har rykket ut med en del ressurser

  6. Dobbel dose trøbbel for hotellsjef. – Tristeste som finnes.