Gjestelisten er klar til Kygo-festen på Koengen

Kygo har solgt billetter for over 15 millioner kroner til festivalen på Koengen i august. Nå er artistlisten klar.

Publisert:

MILLIONER: Kygo har snart solgt uit Koengen. Foto: Olav Stubberud

Ingen lokale artister har solgt så mange billetter til en enkeltkonsert som Kyrre Gørvell-Dahll fra Fana. Pr. nå er det solgt 22.600 billetter til hans Cloud 9-festival på Koengen 20. august. Som betyr at det bare er 400 billetter igjen for salg.

Nye stjerneskudd

Den fulle artistlisten er endelig klar. Tidligere har det blitt kjent at en annen Fana-gutt, Sonny Alven, skal spille på endagersfestivalen. Det samme med James Vincent McMorrow og Teemid.

Les også

Sondre fra Fana varmer opp for Kygo over hele Europa

Nå har Kygo håndplukket fire artister til.

To av de mest lovende, det australske stjerneskuddet Matt Corby og det britiske multitalentet Labrinth, er begge med på debutalbumet til Kygo, «Cloud 9», som slippes 13. mai.

KOENGEN: Conrad Sewell blir med til Koengen 20. august. Foto: Reuters

I tillegg skal Conrad Sewell opptre på Koengen. Han er mest kjent som stemmen på Kygos «Firestone», men har også en solokarriere på gang. Blant annet gjør han Coca-Cola-låten «Taste the Feeling» sammen med Avicii.

Sewell gikk også i fotsporene til Kygo og Aurora da han opptrådte på The Tonight Show med Jimmy Fallon denne uken.

God butikk

Siste hanen i Kygo-kurven er 19 år gamle Filious fra Østerrike – nok en artist som er blitt kjent gjennom sine remikser av andre artister.

GJEST: Britiske Labrinth er invitert til Koengen av Kygo. Foto: NTB Scanpix

Alle artistene skal gjøre sine egne avdelinger. De fleste vil også delta på Kygos store konsertfinale.

Les også

Belgisk politi øker sikkerheten før Kygo-konserten onsdag

Bergen Live er hovedarrangør. Til nå er det solgt billetter for over 15 millioner kroner, som er klar rekord for et lokalt arrangement med en lokal artist i fokus.

— Det er formidabelt. Ingen hadde vel drømt om et slikt salg. Jeg sa halvt på spøk til Kyrre i fjor at han neste gang skulle spille på Koengen. Han smilte lurt. Det har gått utrolig fort. Det er gøy for Kyrre og teamet rundt ham, oss i Bergen Live og viktig for Bergen som musikkby. For det kommer til å bli mye internasjonal oppmerksomhet rundt festivalen på Koengen, sier Frank Nes i Bergen Live.

Publisert: