Downey Jr skifter scene

Robert Downey Jr avslører at han har planer om å skrive musikal.

  • Øyvind Berekvam
Publisert Publisert
icon
Denne artikkelen er over 12 år gammel

Det ble ingen Oscar på superstjernen Robert Downey Jr under søndagens prisutdeling Han var nominert i kategorien beste birolle for sin innsats i komedien «Tropic Thunder». Der tok han på seg rollen som karakterskuespilleren Kirk Lazarus som farger huden sin mørk for å passe inn i rollen.

Karriere

Nå kan det virke som om skuespilleren akter å forsøke seg på scenen. Ifølge Contactmusic.com har Downey Jr planer om å skrive en musikal. Musikalen skal ha vært under arbeid i flere år, men han har aldri gitt opp å få den ferdig.

– Jeg er litt opptatt nå. Annenhvert år pleier jeg å gå ut med at jeg skal gjøre en stor musikal. Nå jeg lei av å bare prate om at jeg skal gjøre ting som høres kule ut. Dersom jeg skal gjøre noe så skal jeg gjøre det, insisterer han.

Musikal

Etter den massive suksessen til «Mamma Mia» er det kanskje ikke så rart at Downey Jr har planer om å kaste seg på musikalbølgen. Han avviser dette og viser til at han alltid har sett på seg selv som en musiker.

– Det er alltid teit når noen blir skikkelg berømte og så ser at de skal bli en sanger. Jeg minner heller om at jeg allerede har vunnet lotteriet og ber kritikerne ta det mer ro, sier han.

Komponist

Kulturlederens utvalgte

Nyhetsbrev Liv Skotheim er kulturleder i BT og gir deg hver torsdag de beste sakene fra kulturverdenen.

Han ga ut albumet The Futurist under eget navn i 2004 til blandede kritikker. Om det blir flere plater har han ikke svart på . «Iron Man» med Downey Jr i hovedrollen var en av fjorårets største kinosuksesser og han tar på seg rustningen i minst to filmer til. Han skal også spille Sherlock Holmes i Guy Ritchies film om detektiven.

Publisert
  1. Film
BT anbefaler

Kvinne døde da mannen stoppet på E16. Nå er han dømt.

Da mannen stanset bilen, tok han et bilde av julebelysningen i Flåm.

LES SAKEN

Mest lest akkurat nå

  1. Valhammer får i oppdrag å danne byråd: – Tiden for omkamper må være forbi

  2. Styret i Rødt anbefaler å erstatte Viste som gruppeleder

  3. Disse tre sikrer flertall for bybane over Bryggen

  4. Regjeringen med nye tiltak: Dette gjelder fra midnatt

  5. – Ved siden av Bibelen og Hamsun, burde alle nordmenn ha denne boken i hyllen

  6. Har forsket på ungdom: Én ting har overraskende betydning for unges tro på seg selv og fremtiden