Sjefen jobber med en drøm

Bruce Springsteen og hans trofaste E Street Band har 12 nye låter klare. 27. januar slippes «Working on a Dream».

Publisert:

Øyvind Berekvam

Det kan virke som om 59 år gamle Springsteen har det travelt. Allerede 27. januar neste år kommer oppfølgeren til kritikerroste «Magic». Sistnevnte album kom for salg i oktober 2007, og Springsteen opplyser selv til sine nettsider at den samme metoden har blitt brukt på det kommende albumet.

— Mot slutten av innspilingen av «Magic», opprømt over å ha vendt tilbake til popproduksjonslyder, fortsatte jeg å skrive. Da min produsent Brendan O'Brian hørte de nye sangene sa han «la oss fortsette». Gjennom det neste året var det nettopp det vi gjorde. Vi har spilt inn med E Street Band i pausene som har vært under turneen det siste året, opplyser Springsteen.

Springsteen har allerede presentert tittelkuttet for publikum. Han dedikerte blant annet sangen«Working on a Dream» til Barack Obama under et valgkamparrangement i Cleveland.

Se video av «Working on a Dream» nederst i denne saken.

Oppfølger

Springsteen omtaler det siste årets turnè som en av de mest engasjerende i bandets karriere.

– Jeg håper arbeidet med «Working on a Dream» har fanget energien av bandet rett fra landeveien fra noen av de mest spennende konsertene vi har gjort. Alle sangene ble skrevet raskt. Vi brukte stort sett et av de første forsøkene og vi hadde det helt topp fra begynnelse til slutt, sier Springsteen.

Her er sangene på «Working on a Dream»:

1. Outlaw Pete

2. My Lucky Day

3. Working on a Dream

4. Queen of the Supermarket

5. What Love Can Do

6. This Life

7. Good Eye

8. Tomorrow Never Knows

9. Life Itself

10. Kingdom of Days

11. Surprise, Surprise

12. The Last Carnival

Bonusspor:

The Wrestler

A Night with the Jersey Devil

Her er tittelkuttet fra det kommende albumet:

Publisert: