Slåss om Oscar-gjestene

Madonna skal, Elton John skal, og nå vil Prince også. Det er klart for kjendiskamp.

  • Janne Hagen
Publisert: Publisert:
icon
Denne artikkelen er over 13 år gammel

Private Oscar-fester i kjendisregi er blitt en tradisjon, og stjernene slåss nå om å få de rette stjernene på gjestelista.

Prince Sistemann ut med invitasjonener er Prince. I fjor var han ifølge Contactmusic.com vert for blant andre Stevie Wonder, John Legend, Sean Diddy Combs, Sean Penn, Oscar-vinner Marion Cotillard, Tilda Swinton og Javier Bardem. Og i år planlegger han ny intimfest etter Oscar-utdelingen.

Et annet sted i byen, i Guy Osearys Hollywood-hjem, arrangerer Madonna og Demi Moore for andre år på rad sin private sammenkomst for utvalgte stjerner.

Elton I fjor kunne de skilte med Tom Cruise, Katie Holmes, Cameron Diaz og Sir Elton John, men et tredje sted i Los Angeles har ifølge pr-inside.com Elton John i år sin egen fest for å samle inn penger til sin Aids Foundation ved The Pacific Design Center.

E!Online melder at Elton John har sikret seg Grammy-vinneren Raphael Saadiq til å opptre.

Vanity & Mercedes Ifølge underholdningsreporterveteran og kjendisblogger Marc Malkin er det to andre Oscar-fester å regne med. Vanity Fair-festen som holder til på The Sunset Tower Hotel, og Mercedes-Benz årlige feiring på Montage i Beverly Hills.

Men i år er Vanity Fair-festen ifølge Contactmusic.com mer intim og mindre prangende enn tidligere år. I fjor ble forøvrig hele Vanity-festen avlyst på grunn av forfatterstreiken i Hollywood.

Kulturredaktørens utvalgte

Nyhetsbrev Jens Kihl er kulturredaktør i Bergens Tidende og gir deg hver torsdag de beste sakene fra kulturverdenen.
Publisert: