Hektiske dager for sjefsbelieberen

Bieber-bloggeren Rano Akbar (17) fra Fyllingsdalen blir for tiden nedringt av halve Presse-Norge. Hun har nesten ikke hatt tid til å tenke på at hun snart skal treffe Justin Bieber. 

Publisert Publisert

BLIR FULGT AV TV 2: Bieber-bloggeren Rano Akbar blir fulgt av TV 2 i forbindelse med Bieber-konsertene. 17-åringen fra Fyllingsdalen er blitt en talsperson for norske beliebere Foto: MARTHE AMANDA VANNEBO

Oslo

— Tirsdag kommer til å bli den beste dagen i mitt liv, sierRano Akbar.

BT treffer henne og venninnen Helene Thommassen på et spisestedlike ved Grand Hotel i Oslo. Akbar driver den største Bieber-bloggen i Norge,og hun er blitt en aldri så liten kjendis blant norske beliebere. Og akkuratdem er det mange av i området. Inngangen til Grand Hotel omringet, og hver gangdet kommer noen ut av hovedinngangen begynner et femtitalls jenter ­- og et pargutter - å hyle. På andre siden av gaten står to forretningsmenn fra Luxembourgsom ikke tør sjekke inn på hotellet hvor de har booket rom.

Les også

Klart for kilometervis med Bieber-kø

Les også

- Justin Bieber støtter Venstre

— Ah, Justin Bieber,sier en av dem da BT forklarer hva som foregår.

- Må begynne å si nei

— Vi e faktisk blant de meste normale belieberne, sier Akbar.

Hun og venninnen Helene kan få nok av alt hysteriet. Og nå er de litt slitne.

— Vi var oppe klokken syv i dag og det har vært ting heledagen. Jeg har vært på photoshoot med noen av danserne til Justin, og så hardet vært intervjuer. TV 2, VG og P4 Også BT, da, sier hun.

Det går ikke mange sekundene mellom hver gang telefonenbegynner til Akbar begynner å pipe.

— Nå er det Se og Hør som spør om de kan få en kjapp prat.Jeg har begynt å si nei til journalister nå, sier hun.

WHAT IS GOING ON?: Det har vært kaos ved inngangen til Grand Hotel i Oslo de siste dagene. Danserne til Bieber bor på det ærverdige gamle hotellet. Disse to forretningsmennene fra Luxembourg turte ikke sjekke inn på hotellet, og lurte svært på hva som foregikk. Foto: MARTHE AMANDA VANNEBO

10.000 inne på bloggen

På grunn av sin Bieber-blogg er Akbar blitt en slags norsksjefsbelieber. Hun startet Bieber-bloggen i 2010, to år etter at hun oppdagetBieber på Youtube. Bloggen hennes fylte akkurat to år, og i det siste hartrafikken tatt av.

— I det siste har det vært 10.000 ulike personer innom hverdag, så det har tatt litt av, sier hun.

- Hvordan takler du all oppmerksomheten du får nå iforbindelse med konsertene?

— Jeg tror jeg kommer til å være glad når jeg tenker tilbakepå det, men nå blir det litt mye. Jeg har ikke noe i mot å snakke medjournalister. Problemet mitt er at jeg ikke har skrevet ned alle avtalene jeghar i forbindelse med konserten. Men heldigvis er jeg ganske organisert ihodet, sier hun.

- Skal be ham komme tilbake

Akbar var tilstede på den kaotiske konserten på Opera-taketi mai i fjor. Nå skal hun - selvsagt - på alle tre konsertene. Tirsdag skal huntreffe Justin selv.

- Hva skal du si til ham?

— Jeg må nesten fortelle om bloggen min. Men det kommer tilå gå så fort at jeg ikke får sagt så mye. Men jeg skal si at han snart må kommetilbake!, sier hun.

Publisert