Perry styrer showet igjen

Perry skal lede MTV Europe Awards også i år, og kanalen håper hun stiller i like elleville kostymer som ifjor.

  • Øyvind Berekvam
Publisert Publisert
icon
Denne artikkelen er over 12 år gammel

I fjor kom programleder Katy Perry seilende inn på scenen på en gigantisk banan under MTV Europe Awards.

Da leverte hun følgende kommentar til publikum og tv-seerne: «En påminnelse til dere jenter, det er ikke størrelsen det kommer an på, det er hvordan du sitter på den.» Perry skal lede showet også i år, og hun blir dermed den første som leder showet to år på rad.

Priser

Prisutdelingen finner sted i Berlin 5. november, og det er femtende gangen det arrangeres. Perry slo igjennom med et brak med superhiten «I Kissed a Girl» i fjor, og hun er selv nominert til to priser. Hun kan få pris som beste kvinnelige artist og beste video for «Walking Up In Vegas».

I sistnevnte kategorie konkurrerer hun med Beyonce, Lady Gaga, Shakira og Leona Lewis. Blant artistene som skal underholde finner vi Green Day, Leona Lewis og Tokio Hotel.

Stem

Avtemmingen har startet på MTVs nettsider. Drammensbandet Donkeyboy er nominert til «beste norske artist» under årets European Music Awards.

De er nominert sammen med Maria Mena, Paperboys, Røyksopp og Yoga Fire. Vinneren i denne kategorien presenteres 12. oktober, og skal da kjempe videre mot 21 andre vinnere fra land rundt om i Europa om tittelen Best European Act. Den prisen deles ut under showet i Berlin.

Kulturredaktørens utvalgte

Nyhetsbrev Jens Kihl er kulturredaktør i Bergens Tidende og gir deg hver torsdag de beste sakene fra kulturverdenen.
Publisert

Les videre

  1. - Jeg prøver å få meg et ligg
    Liverpool (bt.no): Sladderdronningen om drittslenging, kalde Beyoncé og de nye formene sine.

    Les hele artikkelen

  2. Tar en ørefik mot nervene

  3. Nye rekorder for Donkeyboy