Snek seg ut bakveien

Det er ikke lett å dra uforstyrret fra sykehuset når du heter Angelina Jolie og Brad Pitt. Derfor måtte paret ty til kjøkkenveien for å lure paparazziene.

Publisert:
Lene Klovning

De nybakte foreldrene Angelina Jolie og Brad Pitt smuglet tvillingbabyene Knox Leon og Vivienne Marcheline ut av det franske sykehuset tidlig lørdags morgen. For å unngå paparazzi-fotografer tok paret en snarvei gjennom det luksuriøse kjøkkenet til det flotte sykehuset Lenval i Nice. Så ble de tatt med i en ventende van og kjørt til Jolie og Pitts råflotte Château Miraval med 35 sengeplasser i Provence-regionen, som paret har kjøpt i Sør-Frankrike.

Fødte med keisersnitt

Angelina Jolie fødte sønnen Knox Leon og datteren Vivienne Marcheline lørdag 12. juli med keisersnitt. Jolie har ligget linnlagt på sykehuset i en uke og fikk dra hjem i går morges.

Les mer om fødselen her:

Et brev fra sykehusets eiere takker paret for at de valgte å føde tvillingene sine på deres sykehus. I brevet står det:

«Mrs Angelina Jolie forlot klinikken Santa Maria av fondation Lenval tidlig om morgenen 19. juli. Moren og hennes barn er i god form og har det bra.

Baby-bildene solgt

Tvillingene er det femte og sjette barnet i familien Pitt-Jolie. Fra tidligere har de tre adoptivbarn, Maddox (6), Pax (4), Zahara (3) og deres biologiske datter Shiloh (2).

Ifølge Wenn skal de første bildene av de to små ha blitt solgt for 11 millioner dollar — rundt 55 millioner kroner. Pengene skal gis til et veldedig formål.

Publisert: