Amy forblir på sykehuset

Testene har ikke gitt noen svar på hvorfor soulsangerinnen kollapset mandag.

Publisert Publisert
  • Hanne Tenfjord Skodje
iconDenne artikkelen er over 12 år gammel

– Det virker som hun har det bra med seg selv, men de (legene, journ.anm.) tar seg god tid for å være sikre, sa en talsperson for Winehouse til BBC.com tirsdag.

Kollapset

Den 24 år gamle sangerinnen kollapset mandag i sin egen leilighet etter å ha skrevet autografer til kanadiske fans som hadde ventet hele dagen utenfor hjemmet hennes.

– Heldigvis stoppet managerens assistent henne fra å falle. Hun kom seg fort, og faren Mitch tok henne med seg til sykehuset for å være på den sikre siden, uttalte Winehouses talsperson mandag.

Winehouse ble kjørt til London Clinic av faren, og ble liggende til observasjon natten over. Nå meldes det at soulsangeren må være på klinikken ytterligere én natt.

Var utmattet

Amy Winehouse, som tidligere i år vant fem Grammy-priser for albumet «Back to black», har blitt tynnere og tynnere det siste året. I fjor ble hun innlagt på en klinikk fordi hun var «kraftig utmattet».

Faren Mitch Winehouse har uttalt til BBC Radio 5 at datteren og ektemannen Blake Fielder-Civil, som sitter fengslet, har «alvorlige problemer», men la til at ingen av dem er i «overhengende dødsfare».

Frykter for datterens liv

Ifølge bladet Closer er Winehouses far redd for at paret må bøte med livet dersom de fortsetter å leve slik de har gjort. Mitch Winehouse forteller også at Fielder-Civil har unnskyldt seg for å ha introdusert tyngre narkotiske stoffer til Amy.

– Han sa han var lei for at han hadde introdusert tunge stoffer i Ams liv. Han sa at han ville gjøre det godt igjen, så jeg håper at det skjer. Hvis de fortsetter slik de gjorde, kommer de til å dø, sier Mitch Winehouse.

Ektemannen, Blake Fielder-Civil, erklærte seg nettopp skyldig i å ha banket opp en bartender og å deretter ha forsøkt å bestikke ham for å forhindre at han vitnet. Lovbruddet har en strafferamme på fem år.

Winehouse skal etter planen opptre på Nelson Mandelas bursdagskonsert i Hyde Park i London 27. juni.

Publisert

Les videre

  1. Kjendisene glamoriserer dop

  2. Kom for sent - igjen

  3. Winehouse slåss mot Bond

  4. Amy til sykehus etter kollaps

  5. - Bør tvangsinnlegges

  6. Amy Winehouse kommer

Foto: Wenn/Scanpix

BT anbefaler

Ble klappet inn i garderoben: – Vi er Brann. Vi skal være et topplag.

Slik var Ballspark-sendingen.

LES SAKEN
  1. Musikk